Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dns ve Name Server Hakkında Bilgisi Olan Bakabilirmi??
Arkadaslar Ben Bir Adet Vps Aldım ve İçine Bir Arkadaşa Pleks Panel Kurdurdum Fakat Dns Name Server Yonlendirme Yapacam Fakat <domain> Yazan Yerde dolunayhosting.com Yazmıyor Nasıl Halledecem
Öncelikle domain panelinizden ip adresiniz için nameserver oluşturup, bu nameserver adreslerine domaininizi yönlendirmelisiniz. Sonrasında bilgi verirseniz adım adım işlemleri tekrar buradan iletebilirim.
O hatayı verdikden sonra natronunkine donuyor denemek için onu yaptıgım için yani yeni yazdıgımdan bi önçeki o oldugu için ona donuyor dikkat ederseniz.
Buyrun Hocam Yapıyorum Tamam Diyince Sorun veriyor eskisine donuyor istanbul hostinge ticket atınca yapıyorlar fakat benim dns den ne yapmam gerek orda neden <domain> yazıyor alan adı yazması gerekmiyormu?
sagolun hocam n1 ve n2 yapacagıma n, n2 yapmışım sorun oymus şuan düzelti peki şimdi ben başka birine hosting sattıgım zaman o adam ns bölümüne aynısını yazacak degilmi ?
Kullanıcılara sadece oluşturduğunuz nameserver adreslerini ileteceksiniz. Ek olarak DNS'leriniz hatalı görünmekte. Alttaki resimdeki 8. ve 1. kayıtları siliniz. Sonrasında Add Record bölümüne tıklayıp, oradan NS kaydını seçerek 1. kutucuğu boş bırakıp 2. kutucuğa " ns1.dolunayhosting.com " kaydını girip OK butonuna tıklıyorsunuz. Sonrasında ns2 için de aynı işlemi yapmanız gerekiyor.
Yapmış olduğunuz işlemler doğru. Şimdi son yapmanız gereken bir işlem kaldı, Plesk panelden " Domains >> domainadi.com >> Dns Settings >> Restore Defaults " Tıklayıp açılan bölümdeki kutucuğu işaretleyip OK butonuna tıklayınız. Sonrasında " Add Record " tıklayarak A kaydını seçip ilk kutucuğa " ns1 " ikinci kutucuğa ise ip adresinizi yazıp " OK " butonuna tıklayınız. Bu adımı ns2 içinde uygulayarak sonrasında http://intodns.com/domainadi.com şeklinde kayıtlarınızı kontrol edebilirsiniz.
Eklediğiniz kaydın üzerine tıklayıp açılan sayada değişiklik yapmadan " OK " butonuna tıklayınız. Sonrasında üst tarafta update diye bir buton çıkacak. Update butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.