sohbet odaları

dnsleri değiştirdim ama halen eski server ??

theersin

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
4
Şube
Pendik
215 Aydır Üye
Merhaba arkadaşlar xxx.com site var dnsleri önceden bbb.com hostingi dnsleri vardı yeni bir host aldım xxx.com sitesini ccc.com taşıdım dnsler felan yönlendi fakat ben xxx.com açtığım zaman bbb.com serverdaki dosyaları görüyor proxyden felan baktığım zaman xxx.com hostingdeki dosyaları gösteriyor yani yeni olan benim pcde dnslerde problemmi var bilmiyorum exlorer geçmişi her türlü temizği yaptım yine aynı proxyden yeni haline giriyorum fakat beni kasıyor ne yapılabilir :)

Holokost

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Ankara
206 Aydır Üye
bendede olmustu gecmısı sildim modemi resetledim ama olmadı 1-2 gun falan eski siteye girmistim bende
cozumu varsa bende ogrenmek isterim :p

ImPaRaToR

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Nasa
204 Aydır Üye
arkadaslar eski server uzerindeki dosyalari yani o domain adina ne varsa silin yonlenir.Silmezseniz 2-3 gun surer .Benimde Cok Basima Geldigi Icin Biliyorum..Birde Eski Serverdeki Herseyi Sildiginizde Normal Olarak-2-5 Saat Icinde Yonlenmesi lazim en fazla 12 saat surer ..saygilarimla

DEKAN

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
ANKARA
205 Aydır Üye
aynen... ben sitemi taşıdığımda da aynı soruınu yaşadım 1 gün boyunca.. işin garibi sadece ben eski serverdaydım herkes yeni serverdaydı .. siteme gizzli.com üzerinden girebiliyordum sadece :D

Mehmet

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Zaağane
207 Aydır Üye
Başlat > Çalıştır > CMD
sonra
ipconfig /flushdns

bunu deneyebilirsiniz aceleniz varsa :p

Mehmet

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Zaağane
207 Aydır Üye
DNS çözme önbelleği başarıyla temizlendi.
dedi mi?

umuture

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
no comment
205 Aydır Üye
valla banada oldu aynısı hatta ftp ile ilgili sorun devam ediyor eski yere gidiyor hala bende ip adresi ile bağlanıyorum

umuture

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
no comment
205 Aydır Üye
+1000 tekil hit eridi bitti 200 tekil hit iki gündür sinirden ağlıcam

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.