İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Doamin Dolandırıcısımı Değilmi?

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeşler size daha önce şöyle bir e-mail geldimi?
Hi,

I'm writing regarding your domain for sale I saw about two weeks ago. Unfortunately, I was busy and could not contact you at that time.

Is it still available for sale? Have you received any bids from other buyers?

Please email me your asking price.

If I can afford your domain I will contact you. Please keep my email address and our correspondence confidential.

I run a software development company. Selling & buying names is not my main business. Just another way to invest free money and make some income.

Kindest regards,

Trevor Berger

CEO

Chams Consulting

Cost Analysis & Revenue Assurance Software

Bende fiyatı ve gerekli olanları cevap olarak gönderdim. ama internette "Cost Analysis & Revenue Assurance Software" aratınca çok ilginç bir şeyle karşılaştım. Yabancı biri blog sayfasında bu e-maile yer vermiş beni kandırdı diyor. Sizede geldiyse lütfen bildirin. Domaine 500 dolar fiyat çektim okey dedi. Ama domain sedoda! Tecrübesi olan yazsın!

H

hibrahim

Misafir
format aynı isim farklı sonuç: DOLANDIRICI salla!!!
ben uçuk bi fiyat yollayınca biz bunu kandıramayız diyip vazgeçtiler heralde.. birde eğer apprasial fln derse daha az fiyat ver apprasial ı sen al falan de...

H

hibrahim

Misafir
dostum dikkatli ol parayı iste ver gitsinle olmuyor bir link verir sana tıklarsın meraktan vs.. ben sana salla diorum guven bu mail çoğu kişiye gidiyor..

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla bende dedimki eğer ciddiysen sedo üzerinden temasa geç dedim. ayrıca almakta niyetliyesen önce parayı paybaldan at ben sana domaini atarım dedim:D
valla o bizi dolandırmak istiyor ama bizde dolandırılaccak sap değiliz.

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu çakal bir arkadaş.. Sakın kanmayın..
Benim her domainime aynı mail gelio farklı isimlerle..

İnanmayın..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
internetteki kekolari kandirmak için atilan spam mailler sanmamki hiç bir Türk yesin bu numarayi bizimkiler suya götürür susuz getirirler adami walla :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.