İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dofollow blog PR1 Anında Onay

tikotesi

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
28
Reaction score
0
Dofollow blog PR1 Anında Onay
Merhaba arkadaşlar PR1 wp sitemde size uygun sayfalara yorumlarınızda link bırakabilirsiniz. forumiyinet'e özel bu sayfalara yapılan konu ile alakalı link ve yorumları onaylayacağım. Yalnız sizden isteğim yorumlar konu ile alakalı olsun ve yoruma ekleyeceğiniz link sayısı 1 adeti geçmesin. p.o.r.n.o ve e.r.o.t.i.k içerik linkler barındıran yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazmak için üye olma zorunluluğu yoktur.



Örnek Yorum ve Örnek Link...
http://www.tikotesi.com/yeni-sezon-d...esi-2010-2011/

Lütfen arkadaşımızın yorumuna bakın. Arkadaşımızın dizi içerikli web sitesi var. Bu şahıs sitesine Dizi İzle kelimesinde back link kasacak. Benim sitede dizi araması yapmış. Karşısına yeni sezon diziler isimli konu çıkmış. Konuya alakalı yorumunu yazmış, ayrıca 1 adet konu ile alakalı linkini eklemiş. Arkadaşımızın linkine tıklayan herhangi bir ziyaretçi dizi ile alakalı bir sayfaya yönlenecektir.

Sizlerden bu tür yorum ve link eklemenizi istiyorum. Lütfen yorumlarınızda eklediğiniz link'de alakalı olsun. Dizi ile alakalı bir konuya yorum yazacaksanız bu yorumda bırakacağınız linkte dizi ile alakalı olsun....Aksi takdirde yorumlarınız onaylanmayacaktır, boş yere vakit kaybetmeyin...


Lütfen Buraya Dikkat!

Site içi arama
yaparak back link almak istediğiniz kelimelere uygun konulara yorumlarınızla birlikte html kodunu ekleyebilirsiniz.


Not: Bıraktığınız link sayfalarıda yorumlarla alakalı olsun. Örneğin Kurtlar vadisi isimli konuya bıraktığınız linklerde kurtlar vadisi ile alakalı olsun lütfen...

Tık Ötesi

İyi ve alakalı yorumlar.
 

tikotesi

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
28
Reaction score
0
Arkadaşlar az önce 1 yorumu onayladım. Bunu örnek olarak vermek istiyorum. Arkadaşımız kurtlar vadisi filistin aramasından back link almak istemiş ve sitede arama yaparak kurtlar vadisi filistin konusuna alakalı yorumunu ve linkini bırakmış. Sizden bu tür yorumlar bekliyorum. Haricinde onay almazsanız eğer bana kızmayın lütfen.


Konuyu ve arkadaşımızın yorumu ile birlikte linkini inceleyebilirsiniz. Ayrıca linkin dofollow yada nofollow olduğuna kontrol edebilirsiniz. İyi ve alakalı yorumlar. :)

Kurtlar Vadisi Filistin
 

FatihGUNGOR

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
8
Reaction score
0
O yorumu ben bıraktım buraya yazmayı unutmuşum. Onay için teşekkürler :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst