İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Dofollow bulma programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Öncelikle çok düşündüm buradan bu programı vereyim mi yoksa hazırlayacağım e-book yönteminde ekleyip satayım mı diye :)

Fakat sadece 10 kişiye bu programı vereceğim. Ben program adresini verip kendilerini e-mail ve isimlerini yazıp Programı aktif etmek için gereken kodu alabilecekler.

Konu altından programı istediğinize dair mesaj atabilirsiniz. Ek olarak programı göndereceğim kişiler diğer webmaster sitelerinde bu programı paylaşmamalıdırlar

Program verdiğiniz kelimede Dofollow bloglar buluyor. Eğer Nofollowu aktif ederseniz hem nofollow hem de do follow bloglar buluyor. Programın güzel bir yanı ise daha önce fazla link çıkışı yapmayan adresleri vermesi :) 1-2-3-4-5 diye yerler var en fazla 5 yoruma kadar çıkış seçiyorsunuz ve ilgili kelimede size dofollow bloglar listeleniyor.

PR değerlerini siz bulursunuz artık :)

Hadi bakalım İyinet ailesine bir kıyak daha :)

Şanslı 10 kişi kim görelim.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Benzer bir program var ama anlattığına göre seninkisi daha detaylı. Bana gönderebilirsen sevinirim.

poGo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Biraz önce denedim de dofollowlar biraz az da çıksa güzel :) teşekkürler

benim gibi backlink kasmayı sevmeyenler için masaüstünde dururken görüp bulsunda ekliyim bari dedirtecek program :D

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Biraz önce denedim de dofollowlar biraz az da çıksa güzel :) teşekkürler

benim gibi backlink kasmayı sevmeyenler için masaüstünde dururken görüp bulsunda ekliyim bari dedirtecek program :D

Az çıkmasının nedeni zaten yorumdan dolayı. Yani kaliteli backlink alıyorsunuz :)

En fazla 5 çıkışa kadar sizinle alakalı siteleri buluyor.

500 yorumlu bir sayfada görünmek mi iyidir en fazla 5 yorumun yapıldığı bir sayfada mı :)

Zaten oradaki toplam yorumlar 5i geçtiğinde site bir daha gözükmüyor.

PR değerini göstermiyor. PR değerini gösterse süper olacak ama onu da bi zahmet biz araştıralım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.