Başbakanın yaptığı (bir başbakana yakışmayan tavır) protesto, Doğan'ın değerini artıracak.
Bencede artık doğan holding diye birşey kalmaz.Bence de değerini arttıracak, ancak dış etkilerde değierlendirildiği zaman borsa da genel bir düşüş yaşanacak.
şu an satış 1.56 dan işlem görüyor. yükselme potansiyeli var, gerçek değerinin altında hala
borsa ve hiselerle ile ilgili hertürlü bilgiyi sorabilirsin.Merhaba arkadaşlar borsa ile ilgilenen arkadaşlar var mı aramızda ? varsa doğan holding hisseleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
borsa ve hiselerle ile ilgili hertürlü bilgiyi sorabilirsin.
hay allahım yaa adam sormuş ya işte daha ne diyecek
Merakını gideriyim hemen...
Bugünü esas alarak değerlendirme yapmanı beklerdim. O yüzden öyle yazdım zaten. Değil 3, 12 ay bile geçmiş olsa o günle bu zamanı kıyaslar gelişme ya da düşüşleri belirtmeni beklerdim. Hatta bu beklentim çokta olmazmış 15 yıllık biri için.
Gerçi borsadan hiç anlamıyorum beklediğim cevap belki 30 yıllık biri içindir onuda bilmiyorum. Kısacası cevap veremem dersende senin dediğin doğrudur anlamam çünkü borsadan
Hissede ilk destek noktası 1.01 seviyesinde. Bu destekte oluşması muhtemel tepki alımlarıyla yaşanacak bir düzeltmedeki ilk direnç noktası ise 1.03 şuan direncinde!!!! İkinci direnç noktası 1.17 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.88 seviyesinde.
buyrun
Hissede ilk destek noktası 1.01 seviyesinde. Bu destekte oluşması muhtemel tepki alımlarıyla yaşanacak bir düzeltmedeki ilk direnç noktası ise 1.03 şuan direncinde!!!! İkinci direnç noktası 1.17 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.88 seviyesinde.
buyrun
bu yorumu epey aradan sonra yapıyorum ama Dohol su anda 0.51 yani yükselecek diyen arkadaşlar yanılmıslar heralde bu arada ödediği o kadar verginin tahmin edilmesi beklenemzdi heralde. Bende yorumuum söyliyeyim kişisel fikrim borsa da teknik analizde temel analiz de yalandır isterseniz örnek bi hisse senedi secin 2 yıl öncesinden başlayarak deneyin. Önemli olan firmanın öz değerlerinin vb. unsurlarının incelenip yükselme ihtimali olup olmamasıdır. yani bu konuda 10-15 arası kriter var isteyen olursa uzun uzun anlatabilirim ama dohol için diyorum ki çok köklü ve devamlı gelişen bir şirket tamam bu vergi cezaları ve diğer olumsuz faktörler sarstı ama yıkılmadı ve yıkılacak bir holding de değil su anda hala ucuzken alıp yaz başına kadar bekleyenler büyük kazançlar sağlayacaklardır. saygılarımla
İmza Copy Paste
http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1C1CHMG_en___TR305&q=Hissede+ilk+destek+noktası+1.01+seviyesinde.+Bu+destekte+oluşması+muhtemel+tepki+alımlarıyla+yaşanacak+bir+düzeltmedeki+ilk&btnG=Search
Doğan Holding almayın derim. Bekleyin göreceksiniz...