İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Doğu Yazılm ve Ajans 25 Satılıktır

Erdalbey

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Bursa
Doğu Yazılım ve Ajans25.net Tüm Hakları İle Satılıktır
________________________________________
Kurumsal Sitemiz olan www.doguyazilim.org ve gazetemiz www.ajans25.net tüm hakları ile beraber satılıktır.

1 - Doğu Yazılım birkaç yıldır Erzurum ve yeni yeni Bursa’da da aktif olan bir yazılım firmasıdır. Google’da Erzurum web tasarım, Erzurum web site tasarım, Erzurum web site tasarımı şeklinde arama yaptırınca ilk sırada çıkmaktayız. Kendi özgün tasarımlarımızın yanı sıra paket web site bayiliklerimiz vardır.

• Web yazılım alanında bir yazılım firmasınında bayiliğini yapmaktayız. Bu bayilik panelinden demo açabilir, web sitesini yaptığınız tüm müşterilerinizin takibini yapabilirsiniz. Müşteriniz kullanıcı adı ve şifresini değiştirdiği anda siz bayilik panelinden bu değişikliği görebilirsiniz. Müşterinize sunduğunuz demoyu beğenmesi halinde anında hiçbir değişiklik olmadan gerçek domain üzerinde saniyelerle sınırlı zamanda kayıt yapabilir yayına sokabilirsiniz.

• E - Ticaret alanında e-ticaret yazılımları üreten bir başka yazılım firmasının bayiliğini yapmaktayız. Aynı şekilde bu bayilik panelinden müşterilerinize demo açabilir, 20 gün boyunca ücretsiz olarak denemelerini sağlayabilirsiniz. Müşteriniz demo sitesinin gerçek domaini ile yayınlanmasını istediği taktirde aynı şekilde birkaç saniye içinde demoyu gerçek domain üzerine taşıyıp istenen domainde siteyi yayına açabilirsiniz.

• Türkçe domain satış bayiliği yapmaktayız. Panelinizden ve kendi siteniz üzerinden satış yapabilip işlemleri takip edebilirsiniz.

• Toplu mail reklamı yapmaktayız. Bu bağlamda 1 milyon adet mail adresi datamız mevcuttur. Bu datayı dilediğiniz bir reklam tanıtım faaliyetinizde kullanabilirsiniz. Müşterilerinize toplu mail reklam hizmetide verebilirsiniz.

• Erzurum ve Bursa’da web sitesini yaptığımız ve hala bizim müşterimiz olan 34 adet firma vardır. Bu firmalardan yıllık yenileme ücreti olarak yaklaşık 2500 TL kâr elde edebileceksiniz. Bu en düşük ücret üzerindendir. Siz gelecek yıl için yıllık yenileme ücretlerini artırabilir, daha yüksek kâr elde edebilirsiniz.

• Hali hazırda görüşme yapıp anlaştığımız fakat genel müdürlük, seminer, bayi toplantısı vs gibi sebeplerden firma patronları yada kurumsal yöneticileri şehir dışında olan aşağıdaki firmalar müşteri adayımızdır.

a) Erzurum Pasinler Belediyesi web sitesi (Fiyat görüşülmedi görüşülecek.Vereceğimiz adres ve telefon bilgileri ile Doğu Yazılım olarak görüşme yapabilir dilediğiniz şekilde fiyat belirleyerek çalışabilirsiniz.)

b) Erzurum Et balık kurumu kurumsal web sitesi ( 1000 TL fiyat belirlendi fakat ek özellikler isteyeciğini belirtti fiyat yükselebilir. Vereceğimiz telefon ve adres iletişim bilgileri vasıtasıyla Doğu yazılım olarak görüşme yapıp işi istediğiniz fiyat eklemeleri ile yapabilirsiniz. )

c) Erzurum lalezar çiçekçilik web sitesi (Fiyat konusu henüz netleşmedi. Siz dilediğiniz gibi görüşebilir fiyat belirleyebilirsiniz. )
d) Bursa’ya ait bir toprak sulama firması web sitesi. Görüşmeler yapıldı anlaşma sağlandı. Gidip iş görüşmesi yapmamızı işlemleri başlatmamızı bekliyor.

e) Bursa’da bir inşaat firması görüşme yapıldı. Yeniden görüşme yapılıcak. Güzel bir pazarlama ile 800 – 1500 TL arası fiyatla anlaşıp işi yapabilirsiniz.

f) Bursa’da bir süparmarketler zinciri web sitesi. Kısmen anlaşma yapıldı. Fakat yetkili ile şehir dışı vs yoğunluğu nedeniyle görüşme tamamlanamadı.

g) Erzurum’da henüz görüşme yapılmayan, ziyaret gerçekleştirilmeyen web tasarım müşteri adayı 100 lerce şirket vardır. Bu şirketlere ait telefon ve iletişim bilgileri tarafınıza verilecektir. Görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, web site yaptırma zorunluluğunun yürürlüğe girdiği şu zamanda bu firmalarada web hizmeti verebilirsiniz.

Bu müşterilerimizinde telefon ve tüm iletişim bilgilerini tarafınıza vereceğiz. Doğu Yazılım olarak yada hangi isimle olursa olsun siz kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Kurumsal sitemizi;

• Tüm Bayilik Hakları ile (Bayilik Panel Resmi aşağıdadır. Ciddi arkadaşıma tüm panel bilgilerini gösterebilirim.)

• Tüm Müşterileri ile (Tüm müşterilerin iletişim adresleri ve telefonları verilecektir. Gerek CD ortamında kayıtlı olarak gerek bir kartvizit föyüne ekli 300 adet kartvizit olarak size teslim edilicektir.)

• 1 milyon adet mail adres datasıyla

• www.ajans25.net gazetemizle beraber

• www.mesaj160.com web sitesinde hala var olan DOĞU YAZILIM originatör ismi ile kayıtlı 1000 SMS limitli fakat kullanıldığı için 460 adet mesaj hakkı olan SMS mesaj paketi (Müşterinize SMS gönderdiğinizde gönderen telefon numarası olarak değil DOĞU YAZILIM olarak görülüyor.)

• Satılıktır. Satış fiyatı 4700 TL olarak belirlenmiştir.

Satma sebebim tek kalmış olmam ve tüm işlerimle gereği gibi ilgilenememem. Bununla beraber aşırı derecede yorulmak. Çünkü bir yandanda değişik firmalar, web siteleri vs makale yazım işleri yapıyorum ve zaman zaman sabah Ezanı okunurken ben hala uyanık oluyorum…Buda çok ciddi bir şekilde insanı zorluyor. Dolayısıyla işlerimizle gereği gibi ilgilenemiyoruz. Müşteri ziyaretlerimiz aksıyor, elimizdeki bir web sitesini müşterinin istediği zamanda bitirmekte zorlanıyoruz vs vs..

Ciddi düşünen arkadaşlar için gerçekten hazır kurulu bir sistemdir. Ve hemen kazanmaya başlayacaksınız. Dilerseniz Erzurum’a gelin, yüzyüze görüşelim anlaşmayıda yine yüzyüze yaparak karara bağlayıp size gereken bilgilerin tamamını, tüm şifreleri ve sistem bilgilerini bu şekilde teslim edeyim.

KISACA DEVREDECEKLERİMİZ;

  • http://www.doguyazilim.org web sitemiz. Kullanıcı adı ve şifreleri
  • http://www.ajans25.net haber portalımız kullanıcı adı şifre ve tüm haklar.
  • Tüm web site bayilik Haklarımız
  • Tüm e-ticaret bayilik haklarımız
  • 1.000.000 adet mail datası
  • Erzurum ve Bursa illerine ait firma iletişim bilgileri telefon no ve yetkili isimleri
  • http://www.mesaj160.com Toplu Mesaj Servisinde DOĞU YAZILIM orginatör ismi ile kayıtlı, 460 SMS limitli Toplu SMS paketi.

Bütün bunların tamamı için istediğimiz fiyat 4.700 TL.

Webmaster Sitesi Satış Linki İçin Tıklayınız >>


Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dilerim.
 

Erdalbey

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Bursa
Olumlu olumsuz neden bir cevap yok?. Konu güncel...Hayırlısı...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst