İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Doktora Gitmelimiyim?

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba arkadaşlar dün canım çok sıkkındı kuzenlerimle dışarı çıktık ben başladım gündüzden içmeye saydım 12 tane bira içmişim hatırlamıyorum tam herneyse daha sonra çorba içtik ve yattım gece 3 te uyudum.

Sabah 7:30 gibi aniden uyandım nefes almakta güçlük çektim içim bulanıyordu kalktım lavaboya giderken ağzıma sıcak ve acı bi su geldi midemden başladım kusmaya kustum herşey bitti derken şu anda boğazımda inanılmaz bir acı var sanki boğazım paramparça aynada ağzımı açıp küçük dilime baktığımda çok büyük ve kıpkırmızı görünüyor aynı şekilde boğazımın çevreside kırmızı acaba doktora gitmelimiyim çünkü canım hala çok yanıyo sizce ne olmuş olabilir önerisi tavsiyesi olan başından geçen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Merhaba arkadaşlar dün canım çok sıkkındı kuzenlerimle dışarı çıktık ben başladım gündüzden içmeye saydım 12 tane bira içmişim hatırlamıyorum tam herneyse daha sonra çorba içtik ve yattım gece 3 te uyudum.

Sabah 7:30 gibi aniden uyandım nefes almakta güçlük çektim içim bulanıyordu kalktım lavaboya giderken ağzıma sıcak ve acı bi su geldi midemden başladım kusmaya kustum herşey bitti derken şu anda boğazımda inanılmaz bir acı var sanki boğazım paramparça aynada ağzımı açıp küçük dilime baktığımda çok büyük ve kıpkırmızı görünüyor aynı şekilde boğazımın çevreside kırmızı acaba doktora gitmelimiyim çünkü canım hala çok yanıyo sizce ne olmuş olabilir önerisi tavsiyesi olan başından geçen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Onerim Alkol almayi birakman.. Biz webmasterlar kafamiz sayesinde para kazaniyoruz ve ona ihtiyacimiz var, ictigimiz zaman vucudumuzun sadece bi yerine degil bir cok yerine zarar veriyor ayrica dengemizi kaybediyoruz..

Bizim icin denge cok onemli bisey ve dengesizlik icinde bana gore denge aranmasida 2. dengesizliktir.

Mumkunse, birakabiliyorsan icme dostum.. Bogazin hakkindada bir fikrim yok dogrusu ama insallah onemli birsey degildir. Belki migdenin uretmis oldugu asit bogazini yakmis olabilir biraz sabretmeyi dene eger gecmezse doktora gozukmeni tavsiye ederim..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağlık önemlidir, git bi doktora. ve bence bi dahada içki içme her tarafa zararlı. özellikle midede ülsere yol açabiliyor. balkide açmış olabilir o yüzden bi doktora görünmekte fayda var.

geçmiş olsun. paranla eziyet etme kendine daha faydalı şeyler tüketmeye çalış arkadaşım.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bu konuyu mecbur olduğum için geyik bölümüne açtım tekrar teşekkür ederim en iyi yarın bir doktora görünmek sağolun tavsiyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet mywedding haklısın teşekkür ederim ben bayaa bi fazla kaçırdım ah beni o çorba yaktı yoksa bişeyim yoktu :D

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
soğuk biranın üstüne çok erken için sanırım çorbayı :) 1 gün daha acır 2. gün çok az hissedersin 3. gün unutursun ama doktora gitsen fena yapmassın

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet depeche soğuk biranın üstüne içtim bak yine canım çekti akıllanmıcam ben heralde :D mywedding yok bira değil çorba çorba bak ölürsem otopsi isteyin kesin çorba çıkacak sonucunda :D

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
alkolun azida kötüdür.

bu konuda haklısında insanın herşeye ihtiyacı var mesela ben lise zamanımda doktora gittiğimde ciğerlerimden hastaydım sigara kullanıyomusun dedi evet dedim bırak dedi günde 1 kadeh şarap iç daha faydalı o doktoru dinledim bunlar geldi başıma:p

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bişi olmaz benimde boğazım yanıyor, içip üstünü örtmeyi unutmuş üşütmüşsündür :D bende suan fenayım, ama alışkınım :) ara sıra hasta olmakta iyidir, doğanın dengesini bozmamak lazım :)

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Permission teşekkür ederim karşımda bir dispanser var oraya gireceğim birazdan bir iki işim daha kaldı onları bitireyim hemen bir bakacağım

depeche

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ank da olsan gel buyur dicektim ben birazdan gidicem içmeye:D

M

MasterTR

Misafir
eger saglam icici degilsen 12 tane ictiysen sarsacaktir tabiki. bogazinin yanmasi normal bol bol su ic ;)

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
aç bi ufak, eski ufaktan 35'lik :) al 2 yudum hiçbişeyin kalmaz be dostum ne takıyorsun kafana :D:D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Safra kusmuşsundur. 12 tane birayı ne için içtin? Daha hızlı etki için damardan ispirto alabilirdin. :) Çok içme sonrası çorba içmek de anlamsız birşeydir, düzelme isteniyorsa alkaseltzer kullanılmalıdır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.