İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Doktora Gitmelimiyim?

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
depeche izmirdeyim izmir e beklerim dün kordonda içtim bu gün iyi olursam inciraltına gidicem :D

Manual vallahi rakıyla aram pek yok ama 2 yudum alsam geçer mi?

Mastertr teşekkür ederim şimdiden aldım yanıma zaten yarım litre su

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Dostum... İddialı Konuşacağım. Diceksiniz ki Nerden Biliyosun ? Doktormusun ?

Biliyorum.Çünkü içiyorum.( Ama Abartmadan )

Safra Kusmuşsun DOstum ... Midende Yanma,boğazında Yanma , Hatta Başında Dönme Olacaktır... Bol su iç ve Güzelce Uyu..

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
önerileriniz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayyaş webmaster :p

geçmiş olsun çek 3 4 tane daha bişeyin kalmaz :)

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Manual vallahi rakıyla aram pek yok ama 2 yudum alsam geçer mi?
oo sen ne diyorsun, merhem olur sana merhem :) diş ağrısı baş ağrısı diye bişi kalmaz, uyursun bi müddet sonra zaten sabah oldugunda hiç birşeyin kalmaz :D

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
:D ya arkadaşım hiç sorma gittim az evel arkadaşın dükkanına aldı 2 bira gel diyo iç bunları soğuk soğuk bişey kalmaz birincisi biraz zorlar ama ikincisi yağ gibi kayar dedi hakikatten doğru söyledi :D

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
alkolikler yalan söylemez :) benimde nefes almaya mecalim yok, dişimde ağrıyor.. ufak rakının yarısı duruyordu yavaş yavaş ona doğru yanaşmaya başladım birazdan açarım kapağı :D

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
manual aç kapağını 100 gram beyaz peynir bi çay tabağı yoğurt aç bide müziğini takıl hocam bende kordon a inerim bu gece :D yav canımı çektirdin vallahi

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
alkolikler yalan söylemez :) benimde nefes almaya mecalim yok, dişimde ağrıyor.. ufak rakının yarısı duruyordu yavaş yavaş ona doğru yanaşmaya başladım birazdan açarım kapağı :D

benimde dişim felaket 1 Haftadır ağrıyo daha fırsat bulup çektirmeye gidemedim. Çok canım yanıdığı zaman bi kadeh çekiyorum biraz idare ediyor beni. :p

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
benimde dişim felaket 1 Haftadır ağrıyo daha fırsat bulup çektirmeye gidemedim. Çok canım yanıdığı zaman bi kadeh çekiyorum biraz idare ediyor beni. :p

ben dişçiden tırsıyorum biraz :D mecburiyetten yani, eh tabi birazda alkoliklik var :p

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben bi yemek yiyim sıcak bi çay içeyim sonra çıkayım içmeye arkadaşlar :D

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hiçbirşey olmaz bence bir iki güne eski haline dönersin :D

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
carpildim mi nooldu yauw tırsmaya basladim, sana iç iç dedikce iyice ağırlaşmaya başladı bu gripimsi hastalıgım :) sana telkinde bulunurken ben ölücem burda :D imdaaat :D

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
geldim de içmedim daha arkadaşları bekliyorum manual gelsinler gece 12 gibi başlicam iyileştim gibi ama iyi değilim yine biraz iyi olursam gece başlicam :D

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
euhehuuehue valla bu gün 1 tane bira içtim şimdi arkadaşımı bekliyorum gelsin söz 5 i geçmeyeceğim bu sefer ağzımla içeceğim:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.