İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dolandirici

T

Turkish

Misafir
araştırıp bakabilirsiniz bir ilişkimiz olup olmadığına trsis.net ile...

Bizim kimseyi İnandırma Gibi Bir Niyetimiz Yok Zaten... Müşterilerimiz Herleyin Farkında Arkadaşlar...

Güveni Sağlayacak Olan Bizsen Lütfen Bırakında Biz Yapalım IP İstemeyin O zaman...

İndex Konusuna Gelince Sitemizin yeni Ara Yüzü Tasarlanıyor... Onun İçin İndex Değiştiriyoruz Demlı Denemeler Yapıyoruz Şimdide Başka Bir İndex Var...

Günde 4-5 Defa Değişiyor...

P

Pco

Misafir
tamam bir ilişki görünmüyor internette.Sen müşterilerine nasıl bir güvence sunuyorsun?Daha yeni açılmış bir firmasın müşterilere sen inandırıcı birşey sunman lazım? surkent te oyle idi inandırmak için com.tr aldı. bu tür davranıslarlan Ip istemeyin vs.. kimsenin güvenini kazanamazsın.

not: bu arada o herleyin deyin herşeyin , bunlarıda anlamadım = demlı , Bizsen .

T

Turkish

Misafir
domain com.tr almak sorun değil bunu size biliyorsunuz...

com.tr uzantılı domainleri istenilen an alınabilir ama öyle bir gerekçe olmaması lazım... yani güven için .com.tr uzantılı domain gerekiyorsa alınır ama yapılan işe garanti verilemez. bizim amacımız fiyatları düşük tutabildiğimiz kadar düşük tutmak...

Açık konuutim ben size 90 yTL'ye P4 3.2 - 80 GB HDD 1024 MB RAM Server Verebilirim Ama Verim Alamazsınız...

İki Günde Bir Aksilik olur...

Yani Anlatabiliyormuyum..

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
IndexServers

bende vazgeçtimsenden'e katılıyorum belirsiz firmalardan alınırsa sonu bu olr sonra gelirler forumlarda dert yanarlar.Birde com.tr almak o kesin bir firma anlamına gelmez.diyarhost.com.tr de aynıydı.ne oldu.Diyarhost mertweb surkent bunlar bulmak istiyorsanız ankara yada diyarbakır ülkü ocaklarına gidin orda kesin bulursunuz çünkü oraya takılıyorlar.

T

Turkish

Misafir
:D herşeyi biliyor mübarek eğer bulmak istiyorsanız ben bulurum onları...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5