Yamahanın açtığı bir çok konuya bariz bir şekilde "bu adamla alışveriş yapmayın, linkleride kaldırıyor insanlarıda kandırıyor" şeklinde yazmama rağmen kimse umursamadı çok geçmedi al 1 ay ve ortaya çıktı kusura bakma ama hiç üzülmedim zamanında uyarırken kimse umursamıyor başınıza gelince dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz.
Ben burda kimsenin Bekçisi değilim. Öneri yaptım Sorunsuz çalışıyordu çünkü benimle. Adamla iletişime geçtiğinde kendin görüşmedinmi ? Delikanlı adamsın insan tanımıyormusun. Bende çalışan kuponlarda bu güne kadar herhangi bir Sorun görmedim. Sende sorun oldu bana gelip diyorsun Hayret bişe. Yazan yazsın umrumda olmaz. Ben öneri yaptım almasaydın o zaman kardeşim. Madem Seni dolandırdı sana verilen hesap numarasından adamla iletişime geç dava aç. Bu kadar basit Hesap numarasınıda yayınla.
Aracı olmuş,kefil sayılmaz bence,oda belki güvenilir biliyordu elemanı,kefil demek değildir,aslında bu tür konularda aracı olmakta tehlikeli. örnekteki gibi.
bende 140 ytl dolandırıldım arkadaşlar bu forumda adwords kuponu satan birinden. bundan sonrada karar verdim forumlardan kupon almayacam diye. ve kimseye tavsiye etmiyorum. geçmiş olsun kardeş.