İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dolandırıldım...

Priapos

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2006
Mesajlar
2,241
Reaction score
2
Konum
Eskişehir
Ne Yap Biliyomusun ... Bankayı Ara ... Yanlışlık Oldu Gönderimde De... Belkiii Bir ihtimal Paranı Ger hesabına Geçirirler.. Tabii. Herif çekmediyse parayı
 
Y

Yamaha

Misafir
Yamahanın açtığı bir çok konuya bariz bir şekilde "bu adamla alışveriş yapmayın, linkleride kaldırıyor insanlarıda kandırıyor" şeklinde yazmama rağmen kimse umursamadı çok geçmedi al 1 ay ve ortaya çıktı:) kusura bakma ama hiç üzülmedim zamanında uyarırken kimse umursamıyor başınıza gelince dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz.

arkadasim link degisimi konusunda bana attigin laflara cevabimi vermistim GORUYORUMki burda da uzerime cemkirmeye baslamissin tekrar diyorum git "kulubende havla"
 
Y

Yamaha

Misafir
evet bir kac gundur sehir disinda islerimin yogun olmasi nedeniyle giremiyordum bugun bir 10 dakkaligina bakayim dedim ve goruyorum ki gene hakkimda karalama kampanyalari baslatilmis oncelikle kartal rumuzlu kisi ben degilim o kisi benim davetiye verdigim bir arkadasim ve zamanında uyeligi yokken kendi uyeligimle onun siteleri icin link degisimi yaptım daha sonra uyelik hakkım olunca uyelik icin davetiye gonderdim ve kendisi benim sayemde buraya uye oldu bu olayi okuyunca kendisine telefonla ulastim ve bu konuyu sordum oda bana daha once alıs verisi olan bir kuponcuyla muhabbeti oldugunu ve ona musteri kazandırmak amacıyla burdaki mete nickli şahsın kupon lazım baslıgıyla actıgı potu gorunce böyle birini tanıyorum kupon ihtiyacın varsa ondan alabilirsin gibisinden bir tavsiyede bulunmus bu arkadaşta kuponcuyla anlasmıs vs.. kandırılmısmı kandırmısmı neler olmus onu bilemicem o şahısla onun arasındaki mevzu zaten o kupon satan şahsıda tanımam benim burda kupon aldıgım kisiler bellidir gerekli olursa o kisileride acıklarım her zaman güvenli temiz bir alıs veris yapmısımdır bu olayla bir alakam yoktur olamazda sadece benim davetiye gonderdigim bir arkadasimin bir sahis hakkindaki tavsiyesi ve bunun sonucunda meydana gelen ticari anlasmazlik sonucu benim adim ve kartal rumuzlu arkadasimin adi gecmistir suan sehir dısındayım fazla birsey bir bilgi edinemedim eve dönünce ilk isim bu isle yakından ilgilenmek olucak kim veya kimler beni bu isin icine suruklemeye calisiyor bulacagim üzerime cemkirmeye calisan sahislara şunu diyorumki beni böyle cemkirerek kirletemezsiniz en iyi yapabildiginiz işi yani "çemkirme" konusunda iş hayatinizda basarilar dilerim
 

Teqin

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2006
Mesajlar
625
Reaction score
0
Konum
IstanBuL
Mete Geçmiş Olsun ya a uzuldum .
ama seninde yaptıgın olmadı be bir anda 500 ytl yolamasaydın keşke ağır ağır yapsaydın be.
neyse cokcok gecmiş olsun umarım bundan sonra dikkatli olursun.
 

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Haziran 2006
Mesajlar
784
Reaction score
0
Kupon olayı bitti artık , risk taşıyor kullanmak mete . Direk adwords ile çalışmalısın kuponla değil . Geçmiş olsun , iyi tanımadığın insanlar ile artık çalışmazsın umarım .
 

Ece

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2007
Mesajlar
1,207
Reaction score
0
Konum
Ankara
ilginc

Ben burda kimsenin Bekçisi değilim. Öneri yaptım Sorunsuz çalışıyordu çünkü benimle. Adamla iletişime geçtiğinde kendin görüşmedinmi ? Delikanlı adamsın insan tanımıyormusun. Bende çalışan kuponlarda bu güne kadar herhangi bir Sorun görmedim. Sende sorun oldu bana gelip diyorsun:) Hayret bişe. Yazan yazsın umrumda olmaz. Ben öneri yaptım almasaydın o zaman kardeşim. Madem Seni dolandırdı sana verilen hesap numarasından adamla iletişime geç dava aç. Bu kadar basit Hesap numarasınıda yayınla.


o kadar laf denilmiş ve aracı oldum diyor aracıda kefildir sen olmasaydın madur olan kişi onu bilmezdi sonuç olarak size güvenmiş ve özür dileme yerine gülerek istedgini yap yada banka hesabını yayınla denmiş bence banka hesap numarasını yayınla anında ertesi gun adres gelir bu bir öneridir mete
 

tvdelisi

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2006
Mesajlar
0
Reaction score
0
Adwords kuponu alışverişi yasal mı değil mi bilemiyorum. Google ın promosyon kodları alınıp satılamaz diye bir ibaresi var mı yok mu bilenler söylesin. Dava açarsa arkadaşımız suçlu da çıkabilir. Ne yazık ki hepimiz hayatta bazen böyle acı dersler alabiliyoruz, bu dersler olgunlaşmamızı sağlıyor. Tekrar geçmiş olsun..
 

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Şubat 2007
Mesajlar
618
Reaction score
0
Konum
Manisa
geçmiş olsun arkadaşım.
davetiyeli üyelik her ne kadar üçkağıtçıların girişini engellemekte ise de genede sızanlar oluyor içeri. temizlik lazım, artık çözüm banmı olur başka bişeymi ona yönetim karar verir ama, hergün dolandırılıcılık konusu açılmaya başladı. Birileri buna dur demeli
 

emresa

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Haziran 2006
Mesajlar
351
Reaction score
0
Aracı olmuş,kefil sayılmaz bence,oda belki güvenilir biliyordu elemanı,kefil demek değildir,aslında bu tür konularda aracı olmakta tehlikeli. örnekteki gibi.
 

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Kasım 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Istanbul / Turkey
ben kimseyi tanımam genelde netten de arkadaşım olmaz. işimi garantiye alırım genelde. biliyorum çünkü çok pislik dolu.

baştan sonra okudum bana anlaşılıp yapılmış gibi gözüktü. aldığın msn adresini ve hesap numarası verirseniz bende ufak bir mebla havale edip, şikayetçi olurum. savcılığada veririm.

500 YTL az bir miktar degil. Hayatta para kolay kazanılmıyor...


Yamaha, kartal herneyse bence konuşma fazla yok bnm hesabımı kullandı yok şöyle oldu diye. bas baya dolandırıcılık yapılmış işte... Sanki adwords kuponları bayisi varda ben bu arkadaştan aldım sen ondan al diyorsun...
 

ruen

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2006
Mesajlar
2,019
Reaction score
1
Konum
Kocaeli UNI
Bir şey soracağım,
Birinin banka hesabına faturasız para yatırdıktan sonra, bu adam beni dolandırdı diye mahkemeye gitmeniz saçma olmaz mı?

Kıl olduğum bir adam için oluşturayım bir ekip, param bolsa herkes yollasın yüksek meblalarda paraları.Sonra bu adam bizi dolandırdı diyelim.
Mahkemeler o kadar ciddiyetsiz mi?
 
M

Mete

Misafir
merhaba size satmıs oldugum google hesaplarında hesapları aktif etme
konusunda bir aksaklık cıktı banka havalesi seçeneği ile aktif edilemiyor
veya ben yapamadım bilemiyorum bir kac kişiden hakkımda forumlarda yazı
yazdığınızı duydum ve gördüm paranızımı yedik veya dolandırdıkmı nedir bu
hakaret? herneysee ücretinizi geri iyade ediyorum bana mail olarak hesap
nbilgilerinizi gönderiniz bir dahada benle iş yapmayınız istesenizde ben
yapmam zaten..


diye mail attı bakalım sozunde durucakmı ben artık inanmıyorum ama ben degil onlar kandırıldı benim helal alınterinle kazandıgım para elvette ki onlardan cıkıcakdır. ALLAH'a havale ediyorum forum yoneticilerindende aracı olan kartl nickli uyenin banlanmasını istiyorum eyer suc cezasız kalıcaksa benim uyeligimi silin kolay gelsin iyinet.
 

akon

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mayıs 2006
Mesajlar
2,111
Reaction score
0
ahh dostum ahh inşallah sözünü tutar ne diyim. Bundan sonra daha dikkatli ol lütfen.
 

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ekim 2006
Mesajlar
336
Reaction score
1
bende 140 ytl dolandırıldım arkadaşlar bu forumda adwords kuponu satan birinden. bundan sonrada karar verdim forumlardan kupon almayacam diye. ve kimseye tavsiye etmiyorum. geçmiş olsun kardeş.
 

mk++

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mart 2006
Mesajlar
2,060
Reaction score
0
Konum
15784 USA
dostum kımden dolandırıldıgını yazarsan sende daha net olur burada nick isim ve msn verırmısın? Herkes neyin ne oldugunu bilmeli.

bende 140 ytl dolandırıldım arkadaşlar bu forumda adwords kuponu satan birinden. bundan sonrada karar verdim forumlardan kupon almayacam diye. ve kimseye tavsiye etmiyorum. geçmiş olsun kardeş.
 

cybim

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ocak 2006
Mesajlar
264
Reaction score
1
Konum
Eskişehir
Bence;
Eğer paranı ödemezse ilk önce bankayla konuş paranı nasıl geri alabilirsin bi sor.Alamazsan bir avukat ile görüş durumu izah et.Elindeki belgeleri sun.Davayı kazanıp kazanamayacağını bir sor.Kazanabileceksen ver mahkemeye, mahkeme masrafları + faiziyle felan geri alabilirsin.

Uğraşmaya değmez gibi düşüncen olmasın.En azından bir ders olsun.Böylelerini cezalandırmış olursun.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst