- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar forumlarda gezerken bir konu gördüm ve refli linkten üye oldum arkadaşa yardımcı olmak için ve şansımı deneyim dedim. Ve gerçekten konuda yazdığı gibi kısa sürede emek harcamdan oturduğun yerden gideri olmadan para kazanabiliyordun bunun için sadece paypal hesabının olması yeterliymiş. Şahsen olduğum gün yarım saatte 1$ geçti yani bu 2 TL yapmaktadır. :zıpla
Kısa sürede daha çok uğraşrak günlük 5 - 10 $ kazanabilirsiniz.. :yeho
İlk başta 15 $ kadar ödeme isteyemiyorsunuz nedeni ise sağlam yapmanız bir aksilik çıkmaz ise ilk ödemeden sonra 5 $ kadar düşüyor yanlış çevirmediysem konularında eğer doğru iyi ing. olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
ödeme kanıtı
Linklere geçelim
Refli link (Refimden üye olarak yardımcı olursunuz, bunun için teşekkür ederim cimrilik yapıp üye olmayanlarada hakkım helal olsun! )
Refsiz Link (CANINIZ SAĞ OLSUN!)
Kısa sürede daha çok uğraşrak günlük 5 - 10 $ kazanabilirsiniz.. :yeho
- Şimdi yapmanız gereken bu linkten siteye üye olmak. Mail aktivasyonu gerekmiyor..
- Üye olduktan sonra sol tarafta Jobs bölümünün altında Jobs Offers bulunmaktadır. Tıklayın, gördüğünüz gibi görevler geldi..
- Click on Site yazanlara tıklayın yan tarafta size paraları göstermektedir.. Oradaki görevleri uygulayın.
- Görevler genelde sizi googleye göndererek kelime arattırırlar, oradaki belirli olan siteye tıklayın derler mesala webmaster'i googlede arayın ve çıkan sonuçlardan f*r*m.i*i*ne*.com tıklayın derler. (yıldız koyarlar çünkü google burayı görmesin diye..) tıkladıktan sonra sitedeki bu kategoriye gelin derler genelde faqs bölümü olur en aşağı inin ve 30 - 50 saniye sonra açılacak olan kodu siteye koyun ve tamama basın derler. bunu yaptıktan sonra para sizde :yeho
İlk başta 15 $ kadar ödeme isteyemiyorsunuz nedeni ise sağlam yapmanız bir aksilik çıkmaz ise ilk ödemeden sonra 5 $ kadar düşüyor yanlış çevirmediysem konularında eğer doğru iyi ing. olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
ödeme kanıtı
Linklere geçelim
Refli link (Refimden üye olarak yardımcı olursunuz, bunun için teşekkür ederim cimrilik yapıp üye olmayanlarada hakkım helal olsun! )
Refsiz Link (CANINIZ SAĞ OLSUN!)