İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain aracılığı

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumlarda dolandırıcılar kıs ayları gelmesine rağmen azalmadı. biri domain kaydediyor, diğeri takas yapıp çalıyor vs. vs. bu yüzden ingilizce bilmediği için bu tip insanlara muhtaç olan insanlara karsılıksız hizmet sunmak istiyorum. eğer güvenirseniz (bu konuda problem olacağını zannetmiyorum, forumda binlerce kisiyle is yaptım :p) domaininizi kendi godaddy panelime alıyorum. (her türlü indirim yöntemini uygulayarak, kendi domainim gibi). siz de bana ücreti ister havale, ister paypal ile yolluyorsunuz. ns'leri değistirmek istediğinizde mail gönderdiğinizde değistiriyorum hemen vs. vs. tamamen güvene dayalı bir sistem, ve kar amacı gütmüyorum. sadece forumlardaki dolandırıcılıkları minimuma indirmek istiyorum.
not: msn ile destek vermiyorum. sadece mail yoluyla domaininizle ilgili islem yaptırabileceksiniz.
not 2: istediğiniz zaman domaini kendi istediğiniz bir yere transfer edebilirsiniz.
not 3: tabi ki kendiniz alırsanız sizin için en güvenlisi olur. http://www.godaddy.com u tek geçerim.
not 4: öyle ya da böyle godaddy hesabım heklenirse mesuliyet kabul etmem :p
not 5: domain bilgilerinde kesinlikle sizin isminiz geçecek. benim ismim geçmeyecek.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Sakınnn :p kosgeb e buna yakın mükammel projemi sundum, komiteye giricek, istikbalimle oynama :D
Tmm olusa domain işi danışırız sana .

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop kesinlikle iyi düşünmüşsün bu desteği tebrik ederim.
Biz de aynı sorundan muzarip olan arkadaşlarımız için %2 gib çok cüzzi bir ücret ile faturalı olarak www.domanik.com üzerinden alan adı alım satım aracılığı yapmaktayız. ilgilenen arkadaşlar için herdaim burada olacağız :)

afiet

K

Kerasus

Misafir
Yabancı piyasada çok yaygın olan bu hizmet (escrow) daha yeni yeni internetin parladığı ülkemizdede zamanla ihtiyaç duyulan bir alan haline gelecek kanısındayım.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kosgeb bun udestekleyebılır ya tıcarı unvanın varsa sonucda uluslararsı bir iş yapıyorsun ancak bu sene sanırım bıraz kesıntıler oldu vermeyebılırlerde bakalım :) umarı başarırsın

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yav benimki basit bir sey. yani proje filan diil. darxis kadar olamadım daha :p sadece domain alıyorum size baska bir sey yapmıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.