D
dinamik
Misafir
Domain Arayanlar İçin Fikir Verebilecek Boştaki Domainler kendimce arayıp listeledim. Umuyorumki aramızdan bazıları bu arayışı dönem dönem yapıyor.
İstedimki bu süreci beraber kollektif değerlendirelim kazançlı çıkan bizim insanımız olsun.
Benim arayıp bulduğum boştaki domainler aşağıda.
Proje geliştirebilecek olanlara umarım fikir verir.
Açıklama: Bu başlık nereden aklıma geldi? Bu gün farunların birinde "ismi lazım değil" tesadüfi Domain işiyle uğraşan zenginleri okudum. Yanılmıyorsan 10 - 12 kişi aralarında şu an için türk yok adamlar 90'larda kafayı çalıştırmış ne kadar jenerik domain varsa toplamışlar. Buradan hareketle araştırmaya başladım hani domainleri toplamaya gücüm olsa öyle bir gaza gelmişimki kimse tutamaz beni anlamlı anlamsız tüm domainleri kapatıcam.
Güç olmayınca bende bu iş ile ilgililerin buluştuğu platformda paylaşayım dedim.
Kayıt edilebilir durumdaki domainler
gametrick.net
gametrick.org
gametrick.name
gametrick.biz
gametrick.us
Daha önce kayıt edilmiş domainler
gametrick.com
gametrick.info
gamepolice.org
gamepolice.info
gamepolice.name
gamepolice.biz
gamepolice.us
gamepolice.com
gamepolice.net
1webmoney.net
1webmoney.org
1webmoney.info
1webmoney.name
1webmoney.biz
1webmoney.us
1webmoney.com
İstedimki bu süreci beraber kollektif değerlendirelim kazançlı çıkan bizim insanımız olsun.
Benim arayıp bulduğum boştaki domainler aşağıda.
Proje geliştirebilecek olanlara umarım fikir verir.
Açıklama: Bu başlık nereden aklıma geldi? Bu gün farunların birinde "ismi lazım değil" tesadüfi Domain işiyle uğraşan zenginleri okudum. Yanılmıyorsan 10 - 12 kişi aralarında şu an için türk yok adamlar 90'larda kafayı çalıştırmış ne kadar jenerik domain varsa toplamışlar. Buradan hareketle araştırmaya başladım hani domainleri toplamaya gücüm olsa öyle bir gaza gelmişimki kimse tutamaz beni anlamlı anlamsız tüm domainleri kapatıcam.
Güç olmayınca bende bu iş ile ilgililerin buluştuğu platformda paylaşayım dedim.
gametrick.net
gametrick.org
gametrick.name
gametrick.biz
gametrick.us
gametrick.com
gametrick.info
gamepolice.org
gamepolice.info