Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

domain ı nerden almak laızm

dazlakcom

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
domain ı nerden alıyorsunuz ıyı domainler alıcam ancak malum pıyasa şirket dolu uzun suredır çalıştıım ızdns ıle çalışmıcam artık kullandığınız şirketlerı yazarsanız sevınırım...

Ü

ÜMİT

Misafir
Türkiye'de bir çok firma var ucuza veren. hostbul.net e bak istersen.

ploop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
214
godaddy'de de paypal var, ben memnunum

Ü

ÜMİT

Misafir
directi.com da olabilir. birde mymurderbox mıydı neydi. oyle biryer var.

benim kuzenim almıştı. bilgilerini girmiş sonra butona basmış. başarıyla kayıt edildi yazmış. normalde işleme alındı en kısa sürede açılacak falan yazarmış.

butona bastıktan sonra dönüp explorera domaini yazıyor ve giriyor. 1 sn de aktif.
teknoloji baya gelişmiş. eskiden 24 - 48 saat arası beklenirdi.

cepwap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
Şu üst kısımda bannerı olan hostcini sizce nasıl? 4,99 diyor, KDV falan eklesek 5.89 gibi bişey olur herhalde, üstelik bu enom kullanıyor. Kullanan var mı?

innDirmp3

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
godady son su siralar giciklasti godady alma derim.
bir haftadir nefret ettirti beni.
adamlardan deluxe plan host aldim.
2 Gb alan 100G GB Bw site 10 gundur gocuyor; gunde ikikez imal atiyom.
adamlarin 4 gun once verdikleri cevab 50 kisiden fazlasi sitenize girerse traffik yetmez.
dedicate alin . yaw baska yere yonlendircem ns leri admalar domane el koydular .
3 gundur imallesiyoz en sonunda domani geriye verdiler dunde ns leri yonlendiridik.
allah belasini versin bunlarin. beni host parasini geri istedim 15 gun kullandiniz deyorlar bende 15 gunu geri verin parasini diye imal atti cevab gelmedi bekliyoz.

Q

QuicK

Misafir
Directi.com ucuz, güvenilir, hızlı, referer sistemi bile var. Daha ne olsun :)

dazlakcom

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
91
godaddy den almam çunku bı domain aldım transfere bıel ızın vermedı admalr sırf kendılerı para kazanmak için..

yolte

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
cepwap' Alıntı:
Şu üst kısımda bannerı olan hostcini sizce nasıl? 4,99 diyor, KDV falan eklesek 5.89 gibi bişey olur herhalde, üstelik bu enom kullanıyor. Kullanan var mı?

Hostcini iyi firmadır arkadaşlar. Güven konusunda şüpheniz olmasın. Bu şirkette staja başladım, bir sorun olursa bende ilgilenebilrim