İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain isimlerini değerlendirirmisiniz?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhabalar ;
Az önce bir domain aldım. Bugün nihayet kayıttan düştü ve ben aldım..
Domain ismi : Sevgilibul.net
Sizce nasıl iş yaparmı ?
Bir domain daha var. Onu 50 $ a aldım. Ancak domain hakediyor.. Isim olarak haketmeyebilir. Ancak istatistiksel olarak bakıldıgında dahada fazlasını edebilecek bir domain.
Domain ismi : Turkmankenler.com
Site daha önceden acılmıs ve kapatılmıs. Sitenin Pagerankı : 4

Şu anda sedo.com a yonlendirilmis durumda. Ve bir ay kadar sonra ödediğim ücreti cıkartacagını dusunuyorum. Zaten istatistiklerde öyle gösteriyor.
Bu domain isimleri icin ne gibi projeler üretilebilir. Fikir verirseniz sevinirim.
Birde ben bu domainleri almakla iyi yapmısmıyım ? Son olarak Satsam ne kadar ederler? :)

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Merhaba,

Internetteki arkadaşlık sitelerine nedense büyük ilgi var. Şayet Sevgilibul.com'u sıradan bir arkadaşlık sitesi olarak yayına sokarsanız, eminim ki, iş yapacaktır. Alan adının .com uzantısıda sizdeyse çok daha iyi olacaktır.

Turkmankenler.com çok iyi iş yapar. Bu konuda eminim. Hem uzantısı .com hemde alan adı çok iyi. Eğer fazla boş zamanınız yok ise, bununla ilgili bir takım arkadaşı bulup, sürekli güncel bir site hazırlayabilirseniz, size kazandırır. eg-zotik, uygun-değilgrafik içerikli iyi sitelerin ziyaretçi sayıları malumunuz.

İki alan adıda gayet iyi bana göre. Sevgilibul.net için hazırlayacağınız bir projeyi uzun vaadeli düşünün, kısa sürede iş yapacağını zannetmiyorum. Ancak Turkmankenler.com'un kısa sürede tutacağı kanısındayım.

Başarılar dilerim.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 Side çok güzel domainler ama türkiyede site iyi olmadığı sürece domain hiçbir işe yaramıyor. Tersi de düzü gibi geçerli. Alan adın kötü olsada site iyiyse iş yapıyor. Yani sıradışı birşey yapmanı öneririm herkesi gibi siteye 5 10 manken resmi koyarsan(yanlış anlama sakın) diğerleri gibi sıradan olur. Fikir gelirse sana hemen iletcem :) güzel iş başarmışsın başarılar dostum

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba ;
Aslında sevgilibul icin söylediğiniz güzel bir dusunce.. Ancak bunun ne gibi getirisi olurki ? Gerci siberaleme felan affiliate Linki versek belki birseyler olabilir.
Diğer domaini evet zone'den aldım. Dediğiniz gibi turkiyede o tür isimdeki / içerikteki siteler kolay tutuluyor. Adsense konusuna gelince bakalım. Olmazsa canımız saolsun..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.