Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır mesele açıklama değil Ben kendim şahıs olarak da bu işi yapıyorum ama 5 tane banka hesabım + posta çeki + paypal ile ödeme alıyorum hiçbi zorluğu da olmuyo o yüzden yaptığınız açıklama biraz ilginç geldi de
Arkadaşlar kimseyi savunduğumdan yada karşı çıktığımdan değil sadece sonsuzhost.com dan bahsedeyim
bizimde sadece 2 banka hesabımız var ve sadece birini yayınlıyoruz 2. sini kişiler istediğinde veriyoruz 2. hesap iş bankası hesabı ve iş bankası internet şubesine giriş yapmanın ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorsunuz müşteri no parola sora adınız soy adınız ve şifrenizi giriyorsunuz tam bir eziyet
Ayrıca çok fazla banka hesabına sahip olmak gelen eft/havaleleri takip etmeyide zorlaştırıyor
Bunun dışında açmış olduğunuz her hesap için her 6 ayda bir yaklaşık 23-25 ytl hesap işletim ücreti ödüyorsunuz yılda bir 10 ytl eft/havale gelen hesaba neden yıllık 50 ytl hesap işletim ücreti ödeyeylim?
Bunun dışında posta çeki hesabımızda var bunuda yayınlamıyoruz Çünki bir posta çeki hesabınız var ise para gönderildiğinde geliyor parayı çekebiliyorsunuz ancak parayı gönderenin kim olduğunu bilmiyorsunuz kim ne kadar göndermiş ancak ptt tarafından ay sonunda size gönderilen bildirimde görebiliyorsunuz.
Sonuç olarak sadece bir banka hesabı ve 2co kullanıyoruz
Ayrıca yurt dışında hemen hemen hiç bir firmanın bir bankadan başka bir hesabı yoktur banka hesap koleksiyonu bir tek ülkemizdeki firmalarda mevcut.
Bu öğlen domain hesabı açmak için başvuru yaptım ve ödememi de banka havalesi ile yaptım.
işlemlerin hızlanması için telefon ile aradım, son derece nazik bir bayan açtı ve birzdan kontrol edip işlemleri gerçekleştireceğini söyledi ama hala domainim açık değil.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.