İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain kayıt $2.78

mirturk

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2007
Mesajlar
56
Reaction score
0
www.triple.com kampanya düzenliyor. Sitesine girince sağ alt tarafta kampanya kodları var onları panelinizde ilgili kısıma girince %20-50 arası indirim kazanıyorsunuz. Buna göre fiyat %50 indirimden hesaplarsak $2,78. Sadece domain değil hosting te aynı kodları kullanıp indirim kazanabilirsiniz. Firma güvenilirdir.(Icann onayı mevcuttur.)

İpucu: Tavşan resimli kodlar %50 indirim. Kolay gelsin.


Promosyon kodları sitenin alt kısmında çıkıyor. Örnek olarak görmek isteyenler şu resime bakabilirler:
http://www.suleymans.com/triple.png

Burdaki kodu üye panelinizdeki kısıma girdiğinizde kupon kodu hesabınızda saklanıyor. Kampanya bir ay süre ile geçerli. Bir ay boyunca yapacağınız alış verişlerde her defasında bir kez olmak üzere kodları kullanabilirsiniz.
 

mirturk

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2007
Mesajlar
56
Reaction score
0
Sitede açık yakaladım. Güvenlik açığı değil tabi. Açık şu şekilde:

Firma yılbaşı öncesi indirime gitmişti ve herhangi bir kupon kodu girmeden domain kaydını $5.55 yapıyordu. O zaman bir domain kayıt etmek istedim ve sepete ekledim ancak ödemeyi yapamdım ve o domain panelde kaldı. Bugün tekrar panale girdiğimde o domainin hala panelimde durduğunu gördüm ve fiyatı hala $5.55 olarak duruyor. %50 indirim kodunu da ekledim ve fiyat $2.78'ê düştü. Şirkete bidlirdim durumu bakalım bi iyilik düşünürler mi ödül olarak :)

Ekran görüntüsü:



1. ürün yılbaşı öncesi eklediğim domain
2. bugün eklediğim hosting
3. ürün bugün eklediğim domain
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst