Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikiside önemli olmakla beraber, title bencede daha ağır basar. sonuçta ilk zamanlarda kimse durup dururken domain adını aramaz. ama title sayesinde arama sonuçlarında yer bulabilirsiniz kendinize.
Sorunun amacı, domaini alamıyorum bari title ile durumu kurtarayım ise;
Emin ol, domain + title en iyisidir.
O domaine alakasız title yapmayacağına göre, domain önde gelir.
Alan adı her zaman daha iyidir .. Eski olması da yanında şerbetli tatlı ...
Başlık (Title) ise Alan adı ile ilintili olduğu vakit bilgi'nin dediğin gibi en iyisidir ...
Aranan kelimeye ait domain her zaman daha çok iş yapar. Ancak title da mutlaka önemli. Örneğin google da webmaster diye aratınca iyinet.com adıyla alakasız olsada içerik ve title bakımından ilk sayfada çıkabiliyor.
Domain elbette, domain ve title istediğiniz aramada uyumlu ise 1-0 önde başlarsınız, domain yaşı biraz varsa o zaman 2-0 önde başlarsınız, domain hem yaşlı hem pagerank değerine sahipse 3-0 önde başlarsınız.
arkadaslar benim sitem www.nakliyatfirmalari.gen.tr evden eve nakliyat kelimesinde kasıyorum title evden eve nakliyat firmaları diye title adım sizce domainle title birbirine alakalımıdır?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5