İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Pazarı Die Buna Derler..

5on3r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam ve Dua İle

1 ) Fistikforum.Org

2 ) Guzelmuhabbet.Com ( Net )

3 ) İrcshellwebhosting.Com ( Net )

4 ) KankaCafe.Net

5 ) Mizahcilar.Net

6 ) Kim-Nerde.Com

7 ) Nilinyesili.Com

8 ) Sualem.Com

9 ) Sevgiliniz.Com

10 ) Super10line.Com

11 ) Terazidere.Com ( Net - Org )

12 ) Tokatsesli.Com

13 ) Goldim.Net

14 ) Felaket-Mc.Com

15 ) Yaprakcafe.Com

16 ) YaprakSohbet.Com

17 ) TurkeySohbet.Org

18 ) Turkneti.Org

19 ) TatLiyiz.Com

Banlı Olduğu Arama MoturLarı : Yok

Domaınlerin SeneLik ucreti : Hepsı Kendı ßayiliğimde Sorun Olmayacaktır.

İsteyene Hostu ve İrc yi Sağlayabılırım.İsteyende Transferini Kendı Panelıne YapabıLır.Dısarıya Gondermekde Mumkundur Ve ucrete Taßı deıLdır.

Fiyat : 2 - 17 - 18 - 19 : 15 ytL - Diğerleri : 10 ytL

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pazarcı gibi oldu iyinet baslıklar müthiş pazarcı tezgahcı agzıyla. şablon denen sey yok. nereye gidiyor böle anlamadım gitti

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
satışın türkçe mealini veriyorum arkadaşlar :D 2 - 17 - 18 - 19 numaralı domainler 15'er ytl diğer numaraları domainler 10 ytl, arttırma belirtilmediği için tek fiyat istiyor sanırım arkadaş, ama halden alırken domainleri pazarda gider nasıl olsa diye ucuz satıyor kaliteye bakmamış pek, ama çok ufak da olsa minicik bir detay var o da domain= değildir domates :)

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
satışın türkçe mealini veriyorum arkadaşlar :D 2 - 17 - 18 - 19 numaralı domainler 15'er ytl diğer numaraları domainler 10 ytl, arttırma belirtilmediği için tek fiyat istiyor sanırım arkadaş, ama halden alırken domainleri pazarda gider nasıl olsa diye ucuz satıyor kaliteye bakmamış pek, ama çok ufak da olsa minicik bir detay var o da domain= değildir domates

Sen Olayı Çözmüşsün Hacı :D

Takdir Ettim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.