İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Piyasa Araştırması.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar iki yıl önce reg ettiğim ve sitelerimin name server i olarak tanımlı olan bir domain için fiyat araştırması yapmak istiyorum..

Domain adı : harikahost.com dur.

alındığı günden bu zamana kadar hiç bir işlem yapılmamış sadece name server olarak kullanılmıştır. Hosting işi yapacak değilim yapsaydım bu zamana kadar yapardım şimdi bu domaini elimden çıkartmak istiyorum. Sizce bu domainin eder fiyatı nedir.

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla yanlis anlama sakin guzel bir domain belki degeri cok fazla bilmiyorum ama gonlumden gecen ilk rakamdi.tabiki satilikda degildir benden 50 ytl derim..

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sarget eger satıcaksan harikahost.net var kimin bilmiyorum ama data centerdeyken sunucularını görmüştüm onun icin istersen onlara bir sor aklında bir fiyat varsada onlara teklif et

neden

dersen bundan 3 yıl once aldıgım bir domain vardı sadece com u bende ve icerisinde sadece tek bir yazı ve ziyaretci sayacı var :) biraz once baktım gunluk ortalama 150 hiti var .net olanın sahibi ile gorusuyorum gitim adam dedim artık al sucnu diye :) 150 hitli bir site fiyatına satıcam adamın sitesi sohbet sitesi :) adresi sasıran abna geliyor

loaf_bread

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usta ilk mesaj açıklamalarına bağlı olarak minimum 100$

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.