Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir domain aldım keşke almasaydım 2. el denilenlerden kontrol paneli yok ns değiştirmeleri falan hep mail ile yapıyorum... bazen 2 gun nsllerin geğişmediği oluyor maillerime cevap gelmiyor nasıl kurtulabilirim
Domain i transfer edebilirsiniz. Hiçbir panel yoksa ilk önce domain lock u kaldıracaksınız. Bunun için yine mail atmalısınız tabi. Sonra transfer işlemlerini başlatabilirsiniz. Domain in kayıtlı olduğu eposta adresine bir onay kodu gelecektir. Umarım sizin üzerinizedir.
arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyordum geçenlerde.adamlar domainleri tek panelden almışlardı.ns değişikliği için mail falan atıyodum.ama transfer edip kurtuldum.sakıncası yoksa domainleri nerden aldığını yazar mısın?aynı yermi diye merak ettimde...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.