İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain sorunu

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi domain almıstım aldıgım reglenen siteye erişim yok epey zzamandır olcak gibide görünmüyor.. ben bu alanı kullanacagım şimdi fakat uzatma işlemi için ns yönlendirme için felan ne yapacagım..

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
adres bilgileri varsa;
domain aldığın yere email atıp durumu bildir
olmazsa telefon et

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain aldıgım yerin durumuna bakabilirsin regser.com:(

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Whois kaydını da boşaltmışlar:
[email protected] , [email protected] , [email protected] email adresleri

Domaininin transfer durumu kilitli değilse, transfer et kaçmayacak bir yerlere, onay için kayıt olduğun emaili kullanacaksın zaten, onlara ihtiyacın olmaz...

Google cache'i
http://216.239.59.104/search?q=cach...te:regser.com&hl=tr&ct=clnk&cd=1&client=opera

Yinede bilgileri yazayım
Regser Elektronik ve İnternet Bilişim Merkezi
Tel: +90 212 532 77 24
Merkez : Fevzipaşa Cad. No: 124 Kat: 3 Fatih / İSTANBUL

Düşmesini beklemek gibi bir alternatif de var ama boşver

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam bilgiler için çok teşekkürler ben transfer için oranın onayına gerek var sanıyordum iyi oldu bu bilgi:)

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Whois kaydını da boşaltmışlar:
[email protected] , [email protected] , [email protected] email adresleri

Domaininin transfer durumu kilitli değilse, transfer et kaçmayacak bir yerlere, onay için kayıt olduğun emaili kullanacaksın zaten, onlara ihtiyacın olmaz...

Google cache'i
http://216.239.59.104/search?q=cach...te:regser.com&hl=tr&ct=clnk&cd=1&client=opera

Yinede bilgileri yazayım
Regser Elektronik ve İnternet Bilişim Merkezi
Tel: +90 212 532 77 24
Merkez : Fevzipaşa Cad. No: 124 Kat: 3 Fatih / İSTANBUL

Düşmesini beklemek gibi bir alternatif de var ama boşver

Transfer kodunu almadan nasıl transfer edecek ?

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hala bu sorun var başka bi önerisi olan varmı? birde;
ICANN Registrar: ONLINENIC, INC.

bu bilgiden birşey yapabilirmiyim..

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aldığın yer ile İletişim kurabilirsen, Onlinenic reselleri olan birinin hesabına 1 dk da transfer ettirebilirsin.. Hem otomatik yenilenmişte olur..

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
onlinenic ile iletişime geçtim. [email protected] adresiyle görüşmemi söyleyen bi mail attılar. inetmar.com'a ticket açtım cvp gelmedi. destek mail adreslerini ekledim kendilerinde bulunan bilgilerin farklı kişiye ait oldugunu söylediler. whoisdeki bilgiler bana ait ama onlarda farklı bilgiler varmış.. [email protected] adresine ulaşacakmışım adam bana satalı 6-7 ay oldu kullanırmı bu mail adresini.. isim ne diyorum kimden aldıgımıda hatırlamıyorumki yok onuda söylemediler..

neyse benim iş olmayacak sanırım regserzede olan varsa inetmara ulaşşın..

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
onlinenic ile iletişime geçtim. [email protected] adresiyle görüşmemi söyleyen bi mail attılar. inetmar.com'a ticket açtım cvp gelmedi. destek mail adreslerini ekledim kendilerinde bulunan bilgilerin farklı kişiye ait oldugunu söylediler. whoisdeki bilgiler bana ait ama onlarda farklı bilgiler varmış.. [email protected] adresine ulaşacakmışım adam bana satalı 6-7 ay oldu kullanırmı bu mail adresini.. isim ne diyorum kimden aldıgımıda hatırlamıyorumki yok onuda söylemediler..

neyse benim iş olmayacak sanırım regserzede olan varsa inetmara ulaşşın..

İşin olur mu olmaz mı bilmiyorum ama abi gözünüzü seveyim 3-5 kuruş fazla verip doğru dürüst yerlerle çalışın. Ya çok ama çok çok afedersin. Sana asla acıdığımı fln düşünme, öyle hissedersen şimdiden özür dileyeyim ama bu konuları gördükçe üzülüyorum be abi.. Uğraşıyorsun o kadar emek veriyorsun, bari temelini sağlam yere at. 3-5 kuruş fazla ver, daha kaliteli yerlerle çalış. Yaşamazsın bir daha böyle problemleri. Yaşarsan da gidip hesap soracağın birileri, bir adres fln olur elinde :)

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşin olur mu olmaz mı bilmiyorum ama abi gözünüzü seveyim 3-5 kuruş fazla verip doğru dürüst yerlerle çalışın. Ya çok ama çok çok afedersin. Sana asla acıdığımı fln düşünme, öyle hissedersen şimdiden özür dileyeyim ama bu konuları gördükçe üzülüyorum be abi.. Uğraşıyorsun o kadar emek veriyorsun, bari temelini sağlam yere at. 3-5 kuruş fazla ver, daha kaliteli yerlerle çalış. Yaşamazsın bir daha böyle problemleri. Yaşarsan da gidip hesap soracağın birileri, bir adres fln olur elinde :)
tabiki dogru diyorsun ama ben bunu satış başlıklarının birinde aldıgımdan böyle sorun oldu yani reg. firması seçme sansın yok:). yoksa seninde dedigin daha ne oldugu belli olmayan yerlerden uzak durmak lazım.. teşekkürler ilginiz için

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Bir daha böyle bir alışverişin olsa bile transfer işlemleri var. Transfer de edebilirsin. İlla alacağın yerde duracak diye bir şart yok :) sadece emeklerin için sana bir önerimdi.

Rica ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.