![]() |
![]() |
Whois kaydını da boşaltmışlar:
[email protected] , [email protected] , [email protected] email adresleri
Domaininin transfer durumu kilitli değilse, transfer et kaçmayacak bir yerlere, onay için kayıt olduğun emaili kullanacaksın zaten, onlara ihtiyacın olmaz...
Google cache'i
http://216.239.59.104/search?q=cach...te:regser.com&hl=tr&ct=clnk&cd=1&client=opera
Yinede bilgileri yazayım
Regser Elektronik ve İnternet Bilişim Merkezi
Tel: +90 212 532 77 24
Merkez : Fevzipaşa Cad. No: 124 Kat: 3 Fatih / İSTANBUL
Düşmesini beklemek gibi bir alternatif de var ama boşver
evet sanırım bu sorun varTransfer kodunu almadan nasıl transfer edecek ?
onlinenic ile iletişime geçtim. [email protected] adresiyle görüşmemi söyleyen bi mail attılar. inetmar.com'a ticket açtım cvp gelmedi. destek mail adreslerini ekledim kendilerinde bulunan bilgilerin farklı kişiye ait oldugunu söylediler. whoisdeki bilgiler bana ait ama onlarda farklı bilgiler varmış.. [email protected] adresine ulaşacakmışım adam bana satalı 6-7 ay oldu kullanırmı bu mail adresini.. isim ne diyorum kimden aldıgımıda hatırlamıyorumki yok onuda söylemediler..
neyse benim iş olmayacak sanırım regserzede olan varsa inetmara ulaşşın..
tabiki dogru diyorsun ama ben bunu satış başlıklarının birinde aldıgımdan böyle sorun oldu yani reg. firması seçme sansın yokİşin olur mu olmaz mı bilmiyorum ama abi gözünüzü seveyim 3-5 kuruş fazla verip doğru dürüst yerlerle çalışın. Ya çok ama çok çok afedersin. Sana asla acıdığımı fln düşünme, öyle hissedersen şimdiden özür dileyeyim ama bu konuları gördükçe üzülüyorum be abi.. Uğraşıyorsun o kadar emek veriyorsun, bari temelini sağlam yere at. 3-5 kuruş fazla ver, daha kaliteli yerlerle çalış. Yaşamazsın bir daha böyle problemleri. Yaşarsan da gidip hesap soracağın birileri, bir adres fln olur elinde![]()