İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Sponsoru Arıyorum Karşılığında Büyük Teklif :)

L0ckam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba biz kendimize 1 yıllık sunucu aldık. Sunucumuza bir online oyun kurduk. Bu konuda çok para harcadık. Oyunumuz Silkroad Online İsmi BlowLight Online. Serverimizin domaini yok bize domain sağlayabilecek birisini arıyoruz. Karşılığında forum sitem ve diğer tüm sitelerimde reklam veririm. Ayrıca oyunumuzun içinde sağlayıcı olarak rütbe vericez.

lord_of_war

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain kaydı bende kalmak şartıyla kayıt yapabilirim dostum ?

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Domain yıllık 10 dolar, nesini alamıyorsunuz? Yaş dolayısıyla alamıyorsan babanın adına al dostum.

Merhaba biz kendimize 1 yıllık sunucu aldık. Sunucumuza bir online oyun kurduk. Bu konuda çok para harcadık. Oyunumuz Silkroad Online İsmi BlowLight Online. Serverimizin domaini yok bize domain sağlayabilecek birisini arıyoruz. Karşılığında forum sitem ve diğer tüm sitelerimde reklam veririm. Ayrıca oyunumuzun içinde sağlayıcı olarak rütbe vericez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.