İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain Takas olur

Ataybey

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2010
Mesajlar
14
Reaction score
1
Konum
Uzak Doğu
merhaba arkadaslar
domain Creation Date: 2010-06-25 sitede webloader ve 1 aylik host satın alındı botlar calişiyor arkadaşlar bu işine girmek istemiyorum domaini aldiğima vicdanim gereği pişman oLdum ismi güzelmi tabiki güzel ilgi istiyor bulundugum ortam ve yaş gereği bana uygun değil link alimi yapilip her gün yeni video eklenirse dahada güzel olabilir domaine karsilik olarak vereceğim ismi .US uzantili domaini alirsaniz karsilikli takas olur isimtescil.nettedir domain herhangi bir yerde ban vs hiç bişeyi yok google yeni indexlemeye başlamiştir domain adını PM ile isteyebilirsinz lütfen gereksiz post atmayınız düşünen ilgilenen varsa bekliyorum Domain kayıttan silindiği günden 1 ay sonra kaydedilmiştir.. Vereceğim domaini adini alip bu ismi alacaksınız isimtescil'de kredisi olanlarla anında sorunsuzda takas yapabilirim ilgilenen varsa bekLiyorum saygilarimla....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ataybey

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mayıs 2010
Mesajlar
14
Reaction score
1
Konum
Uzak Doğu
İsimtescil'de kredinizin olmasi yeterli
Bitiş 2011 Haziran ayı 26.

Vereceğim ismi almaniz karsiliğinda sizlere vereceğim isim uygun-değiltubem.com'dur alacağiniz isim .us uzantilidir konu günceldir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst