Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar domanimi diğer bir hesabıma transfer sırasında diğerlerinde farklı olarak auth code diye bişi sordu...nedir bu? bana gelen mailde böyle bişide yok anlamadım gitti...
(godaddy kullanıyorum)
dostum ben dataxi den almıstım adamlar türk o0ldugu için mail attım. onlarda 2 içinde gonderdi.. bende sedoya gondermiştim ... godday bi mail at .. onlar gondersin sana
arkadaşlar domanimi diğer bir hesabıma transfer sırasında diğerlerinde farklı olarak auth code diye bişi sordu...nedir bu? bana gelen mailde böyle bişide yok anlamadım gitti...
auth code sadece org domainlerinin transferi için bir güvenlikdir. Domaini kaydettiğin firma nın supportlarına mail at. Sana auth code linki mail adresine yollarlar.
bende domain transfer islemi icin domain sahibi bana bu kodu verdi su an elimde fakat bu kodu nereye yaziyoruz mesela godaddy de bunu kendi hesabıma nasıl gecirebilirim birisi yardımcı olursa sevinirim. .org
ve bu islem icin ucret oduyormuyuz ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5