İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Transfer ile ilgili yardım..

kerten

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ocak 2005
Mesajlar
33
Reaction score
0
Arkadaşlar domainimin süresi 18 martta dolmuş..
ve daha 1 gün oldu ama siteyi kapadılar, dns ler değişti sanırım , bazı arkadaslarim sitemi aciyor bazilari acamiyor heralde yarına kadar kimse acamaz, search sayfasi aciliyor..

Sormak istedigim, Domain transfer yaparsam 8 dolar ödeyerek, domain transfer yaptığım firmaya mı geçer domain 1 yıl yenilenir mi yani, yoksa sadece firma değiştirmiş mi olurum ,yani transfer parasını odeyip godaddy.com ' a geçirirsem domaini o zaman 1 yıllık ücreti odememe gerek kalir mi?

Bir de ben siteyi iregistrations.com ' dan almistim simdi sitenin hiçbişeyi calismiyor iregistrations.com a giriyoruz support sayfasının scriptinin kirası ödenmemiş kapanmış, en ufak bir iletişim adresi yok, helpdesk acılmıyor, domain buy deyince suspended account yazıyor, login olunca internal server error diyor. Yani anlayacağınız domaini aldigim site artık calismiyor o nedenle uzatamıyorum ve sitem kapalı zor durumdayım hemen açmalıyım ne yapmam lazım Transfer yapmak herşeyi cozer mi ? domainkaydet.com ' a girip transfer etmek istedim fakat domain REGİSTRAR LOCKED olduğu icin kabul etmedi fakat godaddy.com' da oldu acil cevap yazin lutfen hemen almam gerekiyor cok tesekkürler. saygilar.
 

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2002
Mesajlar
602
Reaction score
1
domain süresi dolmuşsa transfer isteği red edilecektir.
her transferde domain süresi 1 yıl uzatılır.
bir domaini alırsın 4 ay sonra transfer edersin kalan 8 ay + 12 ay =20 ay domain bitme süresidir.
 

kerten

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ocak 2005
Mesajlar
33
Reaction score
0
Transferim reddedildi,
Iregistrations.com ezinames.com ile birlesmisti, ezinames kapanmis, iregistrations calismiyor , domainim kapandı peki ben ne yapabilirim ?
 
M

milyonernet

Misafir
3-4 ay beklersen düşüyor ama bu firma kapandığı için birşeyler yapma hakkın vardır

internic 'e bildir istersen bu durumu
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst