İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain yönlendirme ücreti

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar ihs.com.tr inceledim birde natro.com. domainler ucuz geldi. domainleri epey pahalıya alıyorum bu firmalara göre. acaba bu firmalar yönlendirme ücreti alıyormu. Domain için yönetim paneli veriliyormu bilginiz varmı.

Killa_HaKan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen domainleri kaca aliyorsunki epey pahali derken? ihs de domainler 10ytl .biz domaini 11 ytl sanmiyorum ücret aldigini..

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domaini 12+kdv ye alıyorum iki domain alınca 28 ytl ediyor. Fazla domain alınca epey bir fark oluyor. ayrıyeten yönlendirme için 10 ytl isteniyor. galiba firma değiştirsem iyi olacak.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yönlendirme hostaysa her firmada var.

gizli yönlendirme için ücret yok sayfa yönlendirmesine

web.doktor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yönlendirme hostaysa her firmada var.
gizli yönlendirme için ücret yok sayfa yönlendirmesine
gizli yönlendirme derken ?

mesela ben A hostuma B firmasındaki domainimi yönlendirmek istiyorum. ihs ücret alıyormu.

Killa_HaKan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domaini 12+kdv ye alıyorum iki domain alınca 28 ytl ediyor. Fazla domain alınca epey bir fark oluyor. ayrıyeten yönlendirme için 10 ytl isteniyor. galiba firma değiştirsem iyi olacak.

pahalimis ozaman ihs.com.tr öneririm saglam firma.

sen suan hangi firmadan aliyorsun?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.