İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domaini olupta içerik bulamayanlar için...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Elimizde domain va ve tavana bakıp düşünüyoruz (aklımız bir karış havada, belki ordan okumaya çalışıyoruz).

Alanadım güzel ama nasıl bir site kursam da ilgi çeker olsam... Hatta belli bir bölgede yada konuda insanların kafasında ilk bakılacak site durumuna gelsem...

Neyse; elimde 3-5 domain var ama bir türlü nasıl değerlendireceğimi bulamadım.

absürt ve içeriği çok uğraştıracak bir şeyler istemiyorum...

www.uzaq.org (z-a-q harfleri yanyana)
www.uhut.net (dini içerik olabilir ama sadece Uhut (Uhud) Savaşından dolayı pek bir çekiciliği olacağını sanmam
www.dokun.org (Arkadaşlık sitesi yapmayı düşündüm, bölgesel düşünmek istiyorum, vazgeçtim)
www.bornova.in ( Kent Rehberi gibi bişeyler olabilir, giden adresdeki sitemi kopyalasam, onu da değiştirmek lazım, uğraş ki bitmez)
www.manisa.in (üsttekinin aynısı)
www.ziza.in (ziza.ru 'yu muörnek alsam demiycem, absürt bana uymaz)

Sitenin 1 yıllık getirisi, ertesi yıl oluşturacağı hosting + alanadı kaydı parasını sağlasın yeter yada ortalama 250civarı ziyaretçi.

Not: alanadına uygun içerik istiyorum :D

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şehir domainlerine o şehirlere özel yazılar ekle. (hazır script kullanmadan eklemeye çalış) güncellenebilir birşeyler de oluştur (forum gibi) Bir de adsense koy. Diğer domainler ilgimi çekmedi..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.