D
DomainAbi
Misafir

Amatör olarak domain piyasasıyla ilgileniyorum ve bir süredir aklımda olan site işini hayata geçirdim.
Sitem küçük 1-2 eksik ile yayında ve sizlerden de domainlerinizi listelemenizi istiyorum.
Açılış nedeniyle ,
10 adet ücretsiz domain kayıt hediye ediyorum,
Siteme üye olup domain listeleyen 5 kişiye ve
Facebook sayfamıza üye olan ve arkadaşlarını davet eden 5 kişiye olmak üzere toplamda 10 domain hediye edilecektir.
Domain kayıt işlemi için hangi firmanın kullanılacağı ilerleyen günlerde belirtilecektir.
Her 10 domain listeleme için 1 çekiliş hakkı tanınacaktır.
Domain kayıtları için ilgili firmaya ücretsiz üye olunacak ve istenilen com,net,org uzantılı 1 adet domaini ücretsiz kaydedebileceksiniz.
31 Temmuz 23:59 itibariyle kampanya sona erecek olup 1 Ağustos günü kazananlar açıklanacaktır.
Kazananlar ilgili firmaya ücretsiz üye olup kullanıcı adlarını 4 Ağustos günü akşamına kadar bildirmesi gerekmektedir.
5 Ağustos günü kazanların hesaplarına kredi yüklenecek olup istedikleri domainleri kaydedebilecekler.
4 Ağustos akşamına kadar kullanıcı adını bildirmeyenler hiç bir hak talep edemeyecektir.
Neden Domain listelemelisiniz ?
-Farklı domain firmalarındaki domainlerinizi tek bir panel üzerinden takip edebilmek için
-Domainlerinizin satımı için tek bir link vererek listeleyebilmek için
-Domainlerinizin daha çok kişiye daha çabuk ulaşabilmesi için
Zaman ayırıp okuyan ve ilgi gösteren herkese teşekkürler
Friendfeed
DomainSat.Net