İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domainsite.com hek

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bir kaç gün nete giremedim ve şimdi girdiğimde gördüm...

Arkadaşlar galiba hesap hek yedi. Şifre ile vs giremiyorum. Şifre değiştir diyince [email protected] gibi bir mail adresi gösteriyor.

Ne yapabilirim. Tüm domainlerim orada !

İngilizcem yok bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ? Eğer domainleri alamaz isem yanarım...

Lütfen yardımcı olun...

Giriş yapınca şu uyarı çıkıyor.
Error: You have entered an incorrect username and/or password 1 time(s). For security reasons, if you enter an incorrect username and password more than 10 times, you will be blocked from this website.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Uyarı:
Hata: Yanlış bir kullanıcı adı veya yanlış pass girdiniz. Güvenlik için, kullanıcı adını veya şifresini 10 kere yanlış girerseniz, bloke edileceksiniz.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
iyi derecede ingilizce bilen bir arkadaşın vasıtasi ile destek kısmına mail atmanı tavsiye ederim. Bu gibi durumlarda genellikle kredi kartı vs gibi bilgileri isterler. Hesabın size ait olduğunu doğruladıkları zaman yeni hesap bilgilerini gönderirler.

Büyük ihtimal ile sizden ödeme yapılan kredi kartının faxını ve kart sahibinin kimlik fotokopisini isteyeceklerdir.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bu konuda bir arkadaş saolsun msn üzerinden metin konusunda detaylı bir şekilde yardımcı oldu. Bir mail attık. Cevabı bekliyoruz.

Bu arada ödemeleri paypal ile yapıyorum.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
benzer duruma düşenler için yazayım. Kendilerine durumu anlatan bir mail ve son 15 paypal işleminin tarihlerini gönderdik. Gelen cevapta galiba benden bu bilgileri istiyorlar.

- Account contact details at last login
- Date of last successful login to the account
- Any related subaccounts
- Domains that should be in account
- Last four digits of credit card or paypal address used for payment
- Date of most recent transaction
- Was the administrative email address for the account compromised?

Eğer size mail gönderecekseniz bu hususları dikkate almanız gerekli. Arkadaş online olduğunda cevap yazıp göndereceğim.

İnşallah hesabı tamamiyle geri alabilirim. Yoksa yandım demektir.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
gerekli bilgileri cumartesi ve dün tekrardan gönderdim ama hala cevap gelmedi. Bu kadar uzun sürmesi normal midir sizce.

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Hesap çok önemliyse paraya kıyıp tercüman bürosuna git. Durumu anlat. Telefon açıp konuşun. Olmadı bir fax metni hazırlat. İçine domainsite.com a kaydolurken verdiğin bilgileri doğrular belgelerin taramalarını ekle. Fax numaralarına gönder.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Saolsun bu konuda bir arkadaş bana çok yardımcı oluyor. Güzel bir metin ile durumu anlattık. Hafta sonu olduğundan dolayı cevap yazmak bu kadar uzadı diye de düşünüyorum.

Mail ile gerekli tüm bilgileri kendilerine gönderdik. Kredi kartı numaraları, domain listesi, kimlik, fatura vs...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bir benzeri hek değilde hatam yüzünden benim başıma geldi. Resellerclub-ta çok zor bir durumdu. Hızlı olmasada 1 gün içerisinde çözüm sağladık.

DomainSite ile telefondan iletişim kurmanı öneririm. İngilizcesi iyi olan bir kişiyi arattırmanı öneririm..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
bu tarz bir imkanım olsa uygulayacağım da yok işte. Eğer bu seferde hala bir cevap gelmezse ne yapacağım hiçbilmiyorum. Olumsuz bir cevap ta olsa en azından bilgilendirme maili atarlar diye düşünüyorum.
Ayrıca resimlerin yüklü olduğu yere de hiç kimse girmemiş. Yani maili açmadıklarını düşünüyorum.

4 gündür kafam bu yüzden çok karışık.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Geçmiş olsun!!!
Hesabının neden bloke olduğunu da öğrenirsen iyi olur...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
yolladığım kanıtlara cevap olan mail bugün geldi.

Yalnız şöyle bir durum var. Kayıt ettiğim domainlerde kendi adımı kullanmıyorum ve benden bunun açıklamasını da bekliyorlar. İşte o isim kimdir gibi birşey soruyorlar.

Hesaba ilişkin tüm kanıtları kendilerine gönderdim, hesap hareketlerini bile gönderdim. Buna ne diyeceğim hiç bilmiyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yolladığım kanıtlara cevap olan mail bugün geldi.

Yalnız şöyle bir durum var. Kayıt ettiğim domainlerde kendi adımı kullanmıyorum ve benden bunun açıklamasını da bekliyorlar. İşte o isim kimdir gibi birşey soruyorlar.

Hesaba ilişkin tüm kanıtları kendilerine gönderdim, hesap hareketlerini bile gönderdim. Buna ne diyeceğim hiç bilmiyorum.

O kişilerin müşterilerin olduğunu belirt ve bilişim alanında çalıştığını belirt. Şu anda seni bu şekilde oyalamalarının sana ciddi zararları olduğunuda ekle.

Bu cümleleri onlar ile iletişim(tel) kurarak aktarırsan çok daha hızlı çözüme ulaşırsın.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
O kişilerin müşterilerin olduğunu belirt ve bilişim alanında çalıştığını belirt. Şu anda seni bu şekilde oyalamalarının sana ciddi zararları olduğunuda ekle.

Bu cümleleri onlar ile iletişim(tel) kurarak aktarırsan çok daha hızlı çözüme ulaşırsın.

sepulchral teşekkür ederim, ancak maili yazıp gönderdik. Eğer bu aklımıza gelseydi bunu da yazabilirdik sanırsam.
Gerçeği söyledik. Kimlik bilgilerini gizlemek için diye not ekledik. Tabi hesaba ilişkin diğer bilgileride gönderdim. Bana başka sorularda sormuşlardı da.
Saolsun Domain Usta bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Gerek çeviri de gerekse bir nevi danışman olarak.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sepulchral teşekkür ederim, ancak maili yazıp gönderdik. Eğer bu aklımıza gelseydi bunu da yazabilirdik sanırsam.
Gerçeği söyledik. Kimlik bilgilerini gizlemek için diye not ekledik. Tabi hesaba ilişkin diğer bilgileride gönderdim. Bana başka sorularda sormuşlardı da.
Saolsun Domain Usta bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Gerek çeviri de gerekse bir nevi danışman olarak.

Bunları eklesen daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum neyse. Çeviri için birinden yardım almanda çok güzel gayet tabi. http://translate.google.com - da gayet başarılı ben işimi bunun ile çözdüm.

Kendimi tam anlamıyla ifade ettiğim için biraz sert cümleler kurdum. Bir destek almaya kalkarsak bunlardan turkticaret-in yurtdışı versiyonları ile karşılaşıyoruz. Prosedür çok..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Valla hesaba ilişkin o kadar çok bilgi verdim ki, mantık çerçevesinde değerlendirirsek hesabı alabilmem lazım.

Alamadığımı düşünmek bile istemiyorum.

Teşekkür ederim.

Edit: az önce arkadaş bana msn'den dedi ve haklı gördüm.
Eğer müşterimiz deseydik bu sefer onların kimlik bilgilerini vs isteyebilirlerdi. O zaman bunun da kanıtını yapamayacağımız için olmazdı.

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Yalnız Icaan kurallarına göre whois bilgileri doğru olmalı (whois privacy kullanımları dışında). Gıcıklık yapabilirler.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Saat farkından dolayı olsa gerek cevaplar akşam ile sabah arasında geliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.