İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domainsite.com hek

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Valla hesaba ilişkin o kadar çok bilgi verdim ki, mantık çerçevesinde değerlendirirsek hesabı alabilmem lazım.

Alamadığımı düşünmek bile istemiyorum.

Teşekkür ederim.

Edit: az önce arkadaş bana msn'den dedi ve haklı gördüm.
Eğer müşterimiz deseydik bu sefer onların kimlik bilgilerini vs isteyebilirlerdi. O zaman bunun da kanıtını yapamayacağımız için olmazdı.

Biraz sesini yükselt. Haykırışını duyur. Senin müşterilerinin bilgileri onları alakadar etmez.

Hesap bilgileri ve hesabındaki para hareketlerinin ait olduğu kişiyi onlara sunmuşsan daha ne istiyorlar yahu ?

Bir alan adım var onlarda onuda transfer ediyim. Ne olur- ne olmaz.. Bu yaptıkları güvenlik değildir.

Tamami ile insanı mağdur bırakıyorlar. Ben bu tür durumlarda çok sert çıkıyorum bu tür firmalara. Resellerclub-a geçen bu şekilde yüklendim. 1 gün içinde zar zor çözüme kavuşturduk.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
telekomünikasyon'dan faaliyet belgen varsa onu gönder ben bu işi bakanlık izniyle yapıyorum de hesabını açacaklardır benim paypal bloke olmuştu belgeyi gönderdim hemen hesabı açtılar

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Uzun uğraşlar sonucunda hesabımızı az önce geri almayı başarabildik.

Bu kadar zamandır konuyla ilgili olarak sıkılmadan, usanmadan büyük bir anlayış ile yardımcı olan ve bu vesile ile tanışmış olduğu Domain Usta arkadaşımıza birde buranın aracılığı ile teşekkürlerimi sunuyorum.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Gözün aydın,
artık bi aktif adwords guponu gönderirsin :) Olmadı dediğim sitelerden birine link eklersin olmadı at kendini merdivenin 3. basamağından aşağı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.