İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dönem Ödevim Acill Yardım !!!!

ayhancelik238

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sınıf Yoklama Uygulaması Yapmam Gerekli Ama Ben Hiç Birşey bilmiyorum hocadan dolayı yardımıcı olabilecek çok acil cevap yaazsın son 3 günüm yoksa sıfır alcam

ayhancelik238

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya Şu Şekilde Anlatayım Okulda Yani Bi Sınıfın Yokalama Sistemi Yapılacak MySql ile bağlantılı olarak ana sayfa diye birşey olsa orda sınıf listesi ekleme olacak link şeklinde içinde tablo yer alacak tabloda işte öğrenci adı numarası sınıfı diye alanlar olcak kaydet buttonu olacak veriler dışarıdan girilip kaydete tıklanınca veri tabanına kaydedecek ardından ana sayfa da gene link şeklinde yoklama al yanında da açılır kutu olarak veri tabanına kaydedilmiş sınıf çıkacak seçip git dediğimizde o tablo gelecek karşımıza yalnız tek fark bu sefer öğrenci sınıfta yada yok şeklinde onay kutuları olacak kaydet dediğimiz zaman bu sefer veri tabanında yoklama isimli tabloya yoklamalı şekilde kaydedecek bu şekilde umarım anlatabilimişimdir teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.