Dos saldırılarından korunmak için.htaccess ile yada başka bi çözüm bilen duyan gören varmı
920 Mbit ile Syn Flood Çakarlarsa Tabiyki korunmak asla ve asla mümkün olmaz, GoDady bile dayanamıştı hatırlıyorum net olarak....Angelo' Alıntı:Buyuk saglayicilarda bile DDOS'a bagli downtime yasanabilir. Turk Telekom'un yurtdisi hat kapasitesinden fazla hatti olan bir cok merkezde bile DDOSlar tam anlamiyla engellenemiyor. Sozu gecen korumalar basit http floodlara karsi etkili olabilir, portu veya ip yi kapatarak cok kisa surede floodu savusturabilirsiniz. Ancak spoof ip ile binlerce porta ayni anda cok yuksek hat kapasiteleri ile gonderilen isteklere karsi bireysel anlamda sunucunuzu kurtarmaniz mumkun degil.
Bu band genisligi saglayicilari veya merkezin ana baglanti dagitim noktalarindan halledilebilecek bir sorun. Bunun icin de genelde yazilim degil donanim firewalllar kullaniliyor, Netscreen DDOS Protection, Netscreen Deep Packet Inspection gibi teknolojiler var bunun icin.
Haymac' Alıntı:920 Mbit ile Syn Flood Çakarlarsa Tabiyki korunmak asla ve asla mümkün olmaz, GoDady bile dayanamıştı hatırlıyorum net olarak....
Az mı geldi 920 Mbit, Ddos konusunda çok uzman (!) bir arkadaşım bizzat yaptı gözümün önünde Goodady de bulunan bir siteye SYN Attack... Site gümledi tabiyoktur' Alıntı:920 Mbit mi
o günleri bi görürsek bakalım daha neler çıkar
920 Mbit mi nerden yaptıki bunu. turktelekomun root u falanmı: böyle bir şeyi yapması için 92 tane dedicated sunucusu olması lazım. çünkü dedicatedlerde 10/100 ethernet vardır ve 10 Mbit in üzerine çıkamazsınız. Diğer bir seçenekte tanesi 2500 $ dan 10 tane 100 Mbit unlimited server kiralarsınız, öyle yaparsınız. 25.000 $ veripte alnan sunucuları böyle bir iş kullanmanın mantığıda, açıklamasıda olamaz.Haymac' Alıntı:Az mı geldi 920 Mbit, Ddos konusunda çok uzman (!) bir arkadaşım bizzat yaptı gözümün önünde Goodady de bulunan bir siteye SYN Attack... Site gümledi tabi