İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DotRegistrar Domaini UZATMIYOR !

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domaini uzatmak icin gereken parayi 10 gün önceden ödedim. turkticaret.net den almıştım. uzatmadılar. DotRegistrar uzatmıyormuş. yasal haklarımı kullanırım dedim. DotRegistrar ile irtibata geçmemi söylediler. DotRegistrar a mail attım. ödememi zamanından çok önce yaptım dememe rağmen domainin uzatılamayacağını söylediler. bunun nedenini anlayan bilen birisi var mı ? adamlar bir açıklama bile yapmadan aşağıdaki mailı atmışlar.

Dear Sir,

The domain is on hold because of a dispute, it can't be renewed or
modified.

Best Regards,

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne demek oluyor ya? ben de uzatacağım bir ay içinde uzatamayacak mıyım şimdi?

F

fenerli

Misafir
turkticaretten alıpda domainini sonra dotregistrar a kaptıran çok var, kaptıran ifadesini şunun için kullanıyorum tamam bir kişi domain uzatmayı unuttu ama dotregistrarda 1 sene 2 sene bunu domani bırakmıyor, bu durum birkaç tanıdığım kişinin başına geldi 2002-2003 de

W

webkolik

Misafir
fenerli' Alıntı:
turkticaretten alıpda domainini sonra dotregistrar a kaptıran çok var, kaptıran ifadesini şunun için kullanıyorum tamam bir kişi domain uzatmayı unuttu ama dotregistrarda 1 sene 2 sene bunu domani bırakmıyor, bu durum birkaç tanıdığım kişinin başına geldi 2002-2003 de

Domain ne zaman hold duruma geçer?

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dotreg e bir kaç mail daha attım ve cevabını aldım. domain bir çeşit karışıklık sonucu bu haldeymiş. bu karışıklık hallolana kadar domain silinmeyecekmiş.

marissoft, hold durumu illa ödeme gecikmesinde olmuyor. ben geç kalmadım. dediğim gibi bu ayın 13ünde düşecek. ben 10 gün önceden ödemesini yaptım.

neyse support center bunu söylüyor. bekleyip göreceğiz. turkticaret ile ilgili bir sorun değil. onları suçlu göstermek doğru değil. 5 senedir 30 domainmden hiçbirinde sorun yaşamadım. fakat domain elimden çıkarsa dava açarım 2 firmaya da.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
domain hakkinda sikayet var ve hold'a almislar, yenileyemez veya degisiklik yapamazsin, gecmis olsun.

suresi dolan domain hold durumunda yenileme yapılabiliyor zaten, olay farklı.

ayrıca dotregistrar musterisine cok onem veren bir firma, mecbur kalmadikca kafasina gore seyler yapmaz.

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nokie,

domain hakkında şikayet olamaz. tertemiz, hiçbir illegal işle alakası olmayan, günde 2-3 bin kişinin girdiği ingilizce bir site.

neyse gelişmeleri izleyeceğim zorunlu.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
trademark kaydi olan bir domain ise veya uzantisi iceriyorsa (ornek: msn, google, msn, vb.) yine ayni sonuca cikar.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
dotregister da benim bi domain kapmıştı 3-4 yıl evvel...1 ay önce uzatma istiyolardı bende yapmadım tabi 3-5 gün kala yapmıştım uzatmadılar.Peşinden 1 yıl kadar aklıma geldikçe baktım hep onlardaydı geçenlerde aklıma gelip baktıgımda başkasının aldıgını gördüm.

G

Geveze.at

Misafir
Benim calistigim providerdew böyle bir sorun olmuyor. Cünkü zamani gelince kendileri otomatik uzatiyor. Öyle ayarladim. Sizde öyle ayarlayin zor durumda kalmayin

M

mpimasterpi

Misafir
durum bence rakip sitenin şikayeti üzerine olmuş gerekli savunmaları yapın ya da daha saglam bi yer bulun...

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geveze.at, ister otomatik yap ister 15 yıllık öde. domaini manuel olarak hold moduna alıyorlar.

gerekenleri yapacağım. domain mükemmel değil fakat oldukça iyi bir domain. bekliyorum akıbetini...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.