Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birçok hosting de olduğu gibi dreamhost da CPU kullanımını göstermiyor.
PHP ve MySQL kullanılan forum toplist vs... siten varsa, iyi hit alıyorsan, CPU limitini aşarsın, Suspended olursun, "php mysql kullanmamanı sadece html ve grafiklerden oluşan sayfalar yüklersen suspended durumundan kurtulacağını" belirten bir email alırsın... bir an önce kurtul derim...
ben öyle yaptım...
cpu yu kasan şeyler genelde dbler oluyor. eğer dbyi yorucu şŞ ğĞ üÜ İ Çç öÖ ve benzeri karakterler var ise birde dbnin boyutu yüksek ise veya scriptlerde bozukluk var ise makina cpu yu kasar sonrada donmalar veya kapanmalar olur.
bu sorunu ben daha önce bir video script dbsinde yasamistim
Panelden, "Users > Manage Users" altında kullandığınız hesabı editleyin.
"Shell account" aktif edin ve "Enable user CPU usage statistics." seçeneğini işaretleyin.
Sonradan putty ile hesabınıza giriş yaptığınızda "top" komutunun kullanarak anlık cpu kullanımını, "logs > resources" klasoru içinde bulunan "username.sa.analyzed.*" dosyaları ile daha önceki günlerin cpu kullanımını görebilirsiniz.
Hesabı SUSPEND etmiyorlar. Benim toplist fazla kasıyor diye uyardılar. sorunlu dosyanın adını deiştirdiler site 1 hafta kadar oyle devam etti sayacsız yani sonra sayactaki luzumsuz saymaları cıkardım sıralama neyse onu saydırıorum sadece. 1 aya yakın oldu UYARI filan yok insallah olmazda.
SUSPEND gormezsin aniden gerekli dosyanın claısması durdurulur sonra sana bi uyarı cekilir. ayrıca STATS goremiyorsun demis birisi gorebiliyorsun ustteki cevapta yazıldıgı gibi.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5