İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dreamweaver - PHP ve MySQL

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
s.a. arkadaşlar fikir alışverişinde bulunmak amacı ile bu konuyu açıyorum fikirlerinizi bekliyorum.Bu konu aklıma takıldı ve sizlere sormak isdedim Dreamweaver kullanıyormusunuz tavsiye edermisiniz admin paneli bile yapılabiliyormuş bir arkadaşım söle diyor.

php elle yazmaya ayıracan 1 ayı dreamweaver'ın php ve mysql özelliklerine ayır göreceksin buna değecek.dreamweaver hazırcılığa kaçıyo ama zaman açısından bire bir
Dreamweaver ile şunlar yapılabilir:
admin panelli- veri ekleme silme düzenleme
-Metni sayfalandırma
-Veritabanına veri ekleme silme
-Dinamik tablolar
-Veritabanındaki veri satır sayısı
-Counter'lar
-Gelişmiş seçenekli sql sorgulaması (asc, desc vs..)

vs vs...
eğer dreamweaver tavsiye ediyorsanız hangi sürümünü tavsiye edersiniz her türlü yorumu bekliyoruz tşkler arkadaşlar umarım gereksiz bir konu deildir.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dream kullanan PHP'ci midir birde :) yoksa hazırcımıdır :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bendekinde yok böyle birşey ama eski versiyon, yenilerini bilmem. Bu söylediklerini bazı IDE'ler de daha iyi yaparsın. Ama hazırcılık ve sadece amaca yönelik iş yapmış olursun, kendini veya ufkunu genişletmez. Programcının tek dostu vardır, o da Notepad.exe

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
angelo hocam peki bu dream cod yönünden okunabilirliği biraz zormuş azmış diyorlar. varmı bi bilğiniz.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Okunabilirlik derken? Bence tam tersine kolay olur, renk filan veriyordur, tab la giriyordur alt bölümleri, düzenli yazarsın yani.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
php için zend studio falan kolay ec yazıyosun echo çıkıyor heme mysql yazıyorsun mysql_query vs. hemen çıkıyor. dreamweaver'dede aynı şekilde fakat space+enter'a basman gerekiyor yazdıktan sonra. Tabiki arkadaşın abartmış fakat işini oldukça kolaylaştırıyor renklendirme bakımından vs.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
anladım tşkler zend çok övüyorlar bu dediğiniz olayı bilmiyordum çok ğüzelmiş bende indirim kullanım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.