Merhaba
04/01/2009 tarihinde vps aldim kendilerinden ve sitem saldiri aliyordu aşiri ve kendilerine alirken de dedim.sitem saldiri aliyor önlem alinsin dedim kendiside msn nede aliriz dedi ve sitem 1.5 günden beri kapali hiç bir şekilde müdehale edilmiyor. haksiz yere alinan ücret helal etmiyorum gönderdigim parayi 40tl için kimse ölmez ama olan size olur bunun peşinide birakmiyacagim. emin olunki emniyete kadar gidicegim gerekirse ve banka yada şikayet de bulunucam yaziklar olsun size. MSN konuşmalarinida alta belirtiyorum.
var olan sunucumuz saldiri aldigi için dt den sunucu aldim yurtdişi sunucu
tavsiye ettiler saldirilara karşi ama yaziklar olsun parami vermiyorlar.
helal de olmasin o para onlara.
Şunuda bilsinler peşinide birakmiyacagim.
artik siz okuyun kim hakli kim haksiz siz karar verin. 1.5 günden beri magdurum
04/01/2009 tarihinde vps aldim kendilerinden ve sitem saldiri aliyordu aşiri ve kendilerine alirken de dedim.sitem saldiri aliyor önlem alinsin dedim kendiside msn nede aliriz dedi ve sitem 1.5 günden beri kapali hiç bir şekilde müdehale edilmiyor. haksiz yere alinan ücret helal etmiyorum gönderdigim parayi 40tl için kimse ölmez ama olan size olur bunun peşinide birakmiyacagim. emin olunki emniyete kadar gidicegim gerekirse ve banka yada şikayet de bulunucam yaziklar olsun size. MSN konuşmalarinida alta belirtiyorum.
var olan sunucumuz saldiri aldigi için dt den sunucu aldim yurtdişi sunucu
tavsiye ettiler saldirilara karşi ama yaziklar olsun parami vermiyorlar.
helal de olmasin o para onlara.
Şunuda bilsinler peşinide birakmiyacagim.
artik siz okuyun kim hakli kim haksiz siz karar verin. 1.5 günden beri magdurum