İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dua Edin Kardeşlerim

JustRulz

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ekim 2008
Mesajlar
133
Reaction score
0
Tam 4 kez kalbi durdu

130320101801153683317.jpg


Merter’de okul çıkışı evlerine giderken tramvayın altında kalan üç arkadaştan İrem ve Denis feci şekilde can verirken Buket Bulut ağır yaralı olarak kurtulmuştu. Yoğun bakıma alınan Buket’in sağlık durumu ciddiyetini korurken, hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Şuuru kapalı olan ve dört defa kalbi durduğu halde doktorlar tarafından tekrar hayata döndürülen Buket’in beyninde ödem oluştuğu, boynunda ve göğsünde kırıklar bulunduğu öğrenildi. Buket’in tansiyonunun 5-6 arası olduğu ve bu nedenle doktorlar tarafından cerrahi müdahale yapılamadığı, tansiyonu düzeldiği takdirde ameliyata alınacağı belirtildi.

Çok zor bir durum arkadaşlar.
 

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
1,489
Reaction score
18
Allah yardımcısı olsun, haberlerde görüyoruz 2 gündür.
 
E

Erturk

Misafir
Bugün haberlerde de duydum içim parçalandı :( Allah yardımcısı olsun.
 

blade78

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Ekim 2005
Mesajlar
1,637
Reaction score
7
Konum
b.çekmece
tanımadığım için resme bakarak ellerimi açtım ve fatiha süresini okudum işallah duam buket kardeşimize şifa verir hz.muhammed sav. efendimizin şifası ile..
 

JustRulz

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ekim 2008
Mesajlar
133
Reaction score
0
'Fişi çekmeyeceğiz'

Tramvay kazasında yaralanan Buket'in beyin ölümü gerçekleşti

Zeytinburnu'ndaki tramvay kazasında yaralanan Buket'in, kritik derecede nörolojik sorunları bulunuyordu.

Beyin ölümünden ailenin bilgisi olduğunu kaydeden Dokucu, organ bağışı konusunun ise aileye teklif edileceğini, ailenin konuya yaklaşımının belirleyici bir faktör olduğunu dile getirdi.

Bu arada, İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında bulunan Bulut'un beyin ölümünün gerçekleştiğinin Beyin Ölümü Tespit Komisyonu tarafından tespit edildiği kaydedildi.

İki arkadaşının hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Buket Bulut, bir süredir tedavi altındaydı.

Aile: "Fişi çekmeyeceğiz, sonuna kadar bekleyeceğiz"

Buket Bulut'un babası Veysel Bulut, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kızının beyin ölümünün gerçekleştiğinin açıklandığı hatırlatılan Bulut, kızının durumunun iyi olduğunu, organlarının çalıştığını söyledi.

Bulut, "Bekliyoruz, dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Yani şu anda organları çalışıyor. Yani bütün organları bizim gibi çalışıyor. Bekliyoruz. Sonuna kadar bekleyeceğiz. Sonuna kadar gideceğiz. Yani şu anda sağlıklı" diye konuştu.

Bulut bir başka soru üzerine de doktorların kızının tedavisi konusunda ellerinden gelenin fazlasını yaptığını savunarak, "Herhangi bir eksiklik olsa ben böyle rahat konuşamam. Tıp ne gerektiriyorsa o yapılmış. Şu anda bekliyoruz. Anne baba, gece gündüz başında bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez. Duamızı esirgemiyoruz. İstediğimiz saatte gidip görebiliyoruz. Şu anda yanından geliyorum" şeklinde konuştu.

Genç kızın amcası Kemal Bulut da, Buket Bulut'un yaşamasını beklediklerini belirterek, "Fişi çekmeyeceğiz, kızımız direniyor" dedi.

Tramvay faciası

Bağcılar-Zeytinburnu seferini yapan tramvay, 12 Mart'ta Mehmet Akif durağı yakınlarında tramvay yolundan karşıya geçmeye çalışan üç Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencisine çarpmış; Denis Tekin ve İrem Dinçsoy hayatını kaybetmişti.
 

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
1,489
Reaction score
18
Allah yardımcısı olsun, umarım tekrardan hayata dönmeyi başarır, fakat beyin ölümü gerçekleşmişse beklemenin pek anlamı olduğunu sanmıyorum tabiki bize kolay geliyor söylemesi fiş ile yaşasada ailesi yine razı ona, çok zor bir durum gerçekten.
 

JustRulz

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ekim 2008
Mesajlar
133
Reaction score
0
Beyin ölümü gerçekleşen Buket Bulut için Erdoğan mucize doktoru aradı

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Merter'de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan, dün beyin ölümü gerçekleştiği açıklanan Buket Bulut için devrede. Erdoğan, Buket için Türkiye'nin dünyaca ünlü beyin cerrahi uzmanı Prof. Dr. Haluk Deda'yı görevlendirdi.

BUKET'İN FOTOĞRAFLARI

Ünlü uzman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle devreye girdi. Deda, bugün Buket'in bulunduğu Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine geldi.

Buket'in durumunu inceleyen Prof. Dr. Deda, 'Hastamızı gördük. Hastanenin onun için elinden gelen bütün çabayı gösterdiğini gördük. Durumu son derece ciddi, yapılan testler de beyin ölümünün gerçekleştiğini gösteriyor, ama biz desteğe devam etmek zorundayız" dedi.

Ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor

Buket'in ailesi beyin ölümünün gerçekleştiğinin açıklanmasına rağmen fişi çekmeyeceklerini ve bir mucize beklediklerini açıkladı. Başbakan Erdoğan'ın Deda'yı kızı için göndermelerinden mutlu olan anne Vesile Bulut, 'Doktorun gelmesi hafif de olsa yüzümüzü güldürdü, içimizi rahatlattı. Umutlar tükenmiyor' şeklinde konuştu.


Prof. Dr. Haluk Deda
Deda kimdir?

Türk Nöroşirürji Derneği kurucu üyesi Prof. Dr. Haluk Deda, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Üniversitenin Nöroşirürji Anabilim Dalı'nda uzun süre öğretim üyeliği yapan Deda, beyin cerrahisinde 'kafa kaidesi' ameliyatlarındaki başarısıyla tanınıyor. Deda, ilk kez denenen bir teknikle felçlilere kök hücre nakletmiş ve bu yüzden bazı meslektaşlarının eleştirilerine hedef olmuştu.

belki bir şans :(
 
X

Xman

Misafir
İstanbul Sağlık İl Müdürlüğü, Zeytinburnu'ndaki tramvay kazasında ağır yaralanarak, beyin ölümü gerçekleşen Buket Bulut'un, kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

Allah rahmet eylesin :(
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst