İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dua Paketleri l Uygun Fiyata Dua Edilir

T

themaniac

Misafir
Dua Paketleri l Uygun Fiyata Dua Edilir

Espirisine boyle bir baslik attim. Eskiden bir cok hayrina sirf arkadaslarin yararina konular acilirdi, Rep kalkinca bu yazilarin oraninda bir dusus oldu. Rep geldi ama azalan yazilar o kadar artmadi zannimca.

Paylasim yapmanin ozu sadece REP almak degildir, yani bir insan sizin sayenizde bir sey ogrenir ve Allah razi olsun yaa su arkadastan der yada dua eder ve bir de bakarsiniz ki Allah sizden razi olmus. bilemezsiniz.

Ben hep uzun uzun yazarim ama bu sefer kisa tutucam ve isin farkli boyutlarini acmicam. Bilgi paylastikca cogalir arkadaslar, lutfen faydali bilgilerimizi arkadaslarimizdan esirgemeyelim.

Tesekkurler

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Ödeme olarak ziraat bankası kabul ederseniz sipariş vermek isterim...

T

themaniac

Misafir
benim gibi gunahkar bir insanin duasindan ne olur bilmiyorum ama duaniz edildi, odeme alindi :)
NOT: Birisi bir baskasina dua ettigi zaman meleklerde donup ona "bin katida sana olsun" derler. Yani odeme alindi ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.