İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

duke nukem ödeme yapılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swatgold

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
40
Reaction score
0
paypal hesabına 15 $ gönderildi.garanti hesabına 20ytl gönderilmiştir.
gerçekleşme saati:14:03:55
By_Swatgold
 

duke nukem

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Kasım 2007
Mesajlar
186
Reaction score
0
Melih'in (SwatGold) ödeme yapmaması üzerine aşşağıdaki mesajı yazmıştım. Ama kendisi benden özür dileyerek hem paypal hesabıma hemde banka hesabıma parayı yatırmış... Paypal hesabıma 15$ ve Garanti hesabımada 17,5 (20 yatırmış 2,5 kesinti yapılmış söylediğine göre) yatırmış.

2,5 ytl fazladan para gönderdiği için bunu borç olarak kabul ediyorum. Paypal'a gönderdiği hakkım olmayan 15$ ı da kendisine geri göndereceğim..

Sonuç itibari ile arkadaş hatasını anlamış ve özür dileyerek ödemesini yapmıştır ! Bende belki biraz fevri davranıp bu mesajı yazdığım için bende özür dilerim ama benim istediğim tek şey dürüstlük... Söz ağızdan bir kere çıkar felsefesini benimsemiş biriyim...

Melih bana daha önce deseydiki abi sana şugün ödeme yapabilirim ancak (1 hafta sonra mesela) tamam derdim durumum sıkışık olmasına rağmen. Hatası taahüt ettiği zamanda ödememesinin yanı sıra bana bilgide vermeyişi , mesajlarımı yanıtlamaması oldu...

Neyse sonuç itibari ile arkadaş ödeme yapmıştır... Ve bundan sonrada yaptığı hatadan ders aldığını ve herkeze karşı duyarlı olacağından eminim... Yani kendisiyle alışveriş yapabilirsiniz...

Saygılar.

_______________________
SwatGold nickli kullanıcı ile takribi 1 haftadır msnde olsun , forumda olsun mesajlaşıyoruz ve kendisine 4$ pp satışı yaptım karşılığını kontör olarak gönderdimişti. (Oda ertesi günü cep telefonuna çağrı atmıştım ondan sonra) Ama 2 gün önce 10$ paypal sattım , bugün 3. güne girdik hala banka hesabıma ödemeyi yapacak !! Ne forumdan gönderdiğim mesajlara nede msn'de hiçbir şekilde yanıt vermiyor..

Forumdaki birindende 121$ mı ne pp aldığını söylemişti bana msn'de en son. O kişi ödemesini aldımı bilmiyorum ama dediğim gibi beni 3 gündür bekletiyor !

Kendisine işsiz olduğumu , paraya ihtiyacım olduğunuda söylemiştim. Durumum sıkışık, buna rağmen fütursuz bir biçimde beni mağdur durumda bıraktı... Üstelik maddi sıkıntım olmasa bile sonuçta paypal satıyorum , karşılığını almak en doğal hakkım !!

Kişinin ismi Melih ve paypal gönderimini [email protected]
adresine yaptım. Bu adresi ve [email protected] adreslerini kullanıyor paypal için.

Gerekirse gönderdiğim pp ın ekran görüntüsünü ve msn messanger kayıtlarımızı burada verebilirim...

Benim gibi başkalarınında başı ağrımasın diye yazıyorum !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst