Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
söyleyeceğim tek şey şu... Delgado o ilk yarıda yakaladığı ve topu sürmeden direk kalecenin üzerine vurduğu pozisyonu kaçırmasa böyle olmazdı... Kaliteli kaliteli diyoruz kaliteli futbolcu dediğin böyle maçlarda bu pozisyonları affetmez... klişe bir laf atamayana atarlar... son vuruş diye birşey yok türk futbolunda... jardel vardı bir zamanlar galatasarayda bilirsiniz adam futbolcu değildi ama golcüydü son vuruş adamıydı aynı tanju gibi... bize böyle adamlar lazım... ne vardı sanki orda hafif topun dibine girse... olan türk futboluna oluyo başka bişi değil..
iyi yolda bana göre.En azından pozisyon yaratabildi.En büyük eksikliği buydu sezon başından bu yana.Demekki artık pozisyon bulabiliyor.Eminim ilerleyen günlerde gol yolalrındada etkili olacak, beklenen o çok özlenen sonuçları alacaktır.
iyi yolda bana göre.En azından pozisyon yaratabildi.En büyük eksikliği buydu sezon başından bu yana.Demekki artık pozisyon bulabiliyor.Eminim ilerleyen günlerde gol yolalrındada etkili olacak, beklenen o çok özlenen sonuçları alacaktır.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5