• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

Dün özel bişeymi oldu - yada nedir bu olay ?

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
bugun istatistiklere bakınca gozume carptı bu uzun cubuk :)

Acaba dun google aramada bi karısıklıkmı oldu yoksa bu cubuk bi saldırıya mı isaret. Saldırı desek 150-200 kişilik site icin sacma olucak gibime geldi.

Varmı dün böle anormal bi durum yasayan ?

Caesar

0
Bilgiler
Reaction score
7
211 Aydır Üye
bugun istatistiklere bakınca gozume carptı bu uzun cubuk :)

Acaba dun google aramada bi karısıklıkmı oldu yoksa bu cubuk bi saldırıya mı isaret. Saldırı desek 150-200 kişilik site icin sacma olucak gibime geldi.

Varmı dün böle anormal bi durum yasayan ?

hiç adwords kullanıp parayı bitiremeden reklamların durmuş muydu?

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
hiç adwords kullanıp parayı bitiremeden reklamların durmuş muydu?

Hayır bu site icin hic adwords kullanmadım.

visitistanbul Bazen oluyorda bu abartı olmus sanırım. 150 den 900 e :) aklıma bişi geliyor istedigim sozcukte 3-4 ten 1. sayfaya geldimde geri mi dustum. google baslara mı alacak yoksa beni alıstırıyor ? :D

Bilgiler
Reaction score
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Hayır bu site icin hic adwords kullanmadım.

visitistanbul Bazen oluyorda bu abartı olmus sanırım. 150 den 900 e :) aklıma bişi geliyor istedigim sozcukte 3-4 ten 1. sayfaya geldimde geri mi dustum. google baslara mı alacak yoksa beni alıstırıyor ? :D

hehe sende öyle iken bende domain almıştım yeni daha google da indexi yok bir anda o gün 450 kişi :D bi daha da görmedi

tiva

0
Bilgiler
Reaction score
4
244 Aydır Üye
en çok aranan kelimeler bölümüne bak istersen o sana bir fikir verir

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
en çok aranan kelimeler bölümüne bak istersen o sana bir fikir verir

baktımda son 20 yi gosteio extreme bliosun. Diğer refer2 deki sozcuklerse sıralamayı vermiyor. o yuzden anlama imkanım yok. google analytic koymalıymısım.

Bilgiler
Reaction score
0
245 Aydır Üye
Geçen gün 1 günlüğüne bazı sıralamalar değişti, ama yerlerine döndüler.. Google arada böyle yapıyor, bir kelime için büyük ihtimal ön sıralara geldin ve buda sana oldukça hit kazandırdı ancak 1 gün sonra siten eski yerine döndü ve hitlerinde normale döndü.. Neden böyle bir uygulama olduğunuda bilmiyorum..

ankara

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Gemlik - Bursa
206 Aydır Üye
banada oluyor valla öle bi yüksel bi git şimdi sürünüyoruz :O ama şükür diyelim

Sinyor

0
Bilgiler
Reaction score
15
206 Aydır Üye
30.000 tekilden 5.000 lere düştüm :(

Sinyor

0
Bilgiler
Reaction score
15
206 Aydır Üye
:) euehueh keşke öyle olsa bu kadar koymazdı şimdi :p

NeFuSa

0
Bilgiler
Reaction score
15
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
Şu PR güncellemesi 12 Nisan gibi bitecek diyorlar. Onun için mi böyle dalgalanmalar oluyor acaba.

Bilgiler
Reaction score
3
Şube
@nkara
214 Aydır Üye
Şu PR güncellemesi 12 Nisan gibi bitecek diyorlar. Onun için mi böyle dalgalanmalar oluyor acaba.

PR guncellemesi mi oluyor :) hic haberim yok farkında da deilim. Tüm siteler aynı. bizden habersiz olmus bitiyor mus bile.

Nefusa kim söledi sana :p

pigeon

0
Bilgiler
Reaction score
12
Şube
Ankara
227 Aydır Üye
toolbarda değişmesi birşey değiştirmiyor ki. orada 5 yazınca yeriniz de değişmiyor. insanlar toolbarda 5 yazıyor diye de girmiyor sitelere..boşverin yani..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.