İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dünden bugüne Aytug Akdogan

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
16 yaşındasın ve dertten tasadan bahsediyorsun.
bence en güzel yaşa, 18e geliyorsun. tadını çıkar.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
16-17 bunalım yaşlarıdır ya.
Geçmişin en çok irdelendiği yaşlar.
Aynı şekilde 34-37 de o şekilde geçer.
Aytuğ iyi çocuk.
Ama hızlı biraz sanırım...
Ama iyi biri yani. (İşini bilmiyorum ama tanıdığım kadarıyla kişilik olarak.)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Eğer optimizasyon yapmaya biraz ara verip, ÖSS'ye kasmaya başlarsa geçmişini ileride daha az irdeleyecektir :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Doğru söze ne hacet mi deniyordu öyle bir şeydi sanırım + rep + kızarmışsın kardeşim hayırlı olsun + kişisel iletine dikkat ettim şimdi=)
Allah devamını getirsin=D
Birgün hayalinin gerçekleştiğini görmek beni mutlu eder abi;)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Doğru söze ne hacet mi deniyordu öyle bir şeydi sanırım + rep + kızarmışsın kardeşim hayırlı olsun + kişisel iletine dikkat ettim şimdi=)
Allah devamını getirsin=D
Birgün hayalinin gerçekleştiğini görmek beni mutlu eder abi;)

Visitistanbul ile beraber bomba gibi geliyoruz bekleyin :D
Olm nerdesin sen ya?
MSN'e gel canım sıkılıyo :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Şimdi 16 olmak vardı yahu, lisede kizlarin eteklerini bile kaldirirdim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Benim önerdiğim aktivite daha eğlenceli. Üniversite denen naneyi gördükten sonra insan lisenin ne kadar harika bir yer olduğunu daha iyi anlıyor. Ben anlamıyorum bu liselileri, bu kadar tatlı bir ortamda insan evladı gibi takılmak varken neden böyle çetecilik oynarlar.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kızların poposuna babamın traş köpüğü ile gülümseyen surat yaparak başladım eğitim hayatıma...

Derken ortaokulda bir arkadaşım sana aşıkmış modunda başladım bende angelo gibi sonrasında ilk defa sürtünme kuvvetinin aslında sandığımızdan daha yüksek potansiyelli bir enerji kaynağı olduğunu öğrendim. Pozitif Fizik Bilimi ile hiç bu kadar alakalı olmadığım yılları yaşıyordum...

Lisede ilk defa muzdan ve çilekten daha çok hoşlandığımı anladım.

Üniversitede yakınlaşmak içinse, kadavra pipilerinden oldukça fazla yardım aldım.
Önlüğünün cebine elini atan ilk hoşlandığım kız malesef 8 ay boyunca 2. kattaki psikiyatri servisini aşındırdı ama yıldızlarımız barışmasada bana minnettar. Şuanda iyi bir psikiyatrist olma yolunda ilerliyor...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Benim önerdiğim aktivite daha eğlenceli. Üniversite denen naneyi gördükten sonra insan lisenin ne kadar harika bir yer olduğunu daha iyi anlıyor. Ben anlamıyorum bu liselileri, bu kadar tatlı bir ortamda insan evladı gibi takılmak varken neden böyle çetecilik oynarlar.

özlediğim tek yer varsa oda lisedir keşke hep aynı yaşta kalıp dünyadaki bütün liseleri baştan sona okusam:) Hep merak etmişimdir ben böyle yapıyorum ama başkaları nasıl yaşıyo , bircok hayatı aynı anda yaşamak istiyen varmıdır dense ilk ben el kaldırırım heralde

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Her yaşın ve her dönemin ayrı bi güzelliği olduğuna inanıyorum.
Bence isyan etmek yerine, biraz keyif almaya çalışırsak daha mutlu insanlar olabiliriz. :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Katılmıyorum ben çok fazla lisedeki sağlam arkadaşlık durumlarına.Bilemiyorum,belkide bana öyle denk geldi..Kuantum fiziğine olan ilgimi ve einstein'ın izafiyet teoirisi hakkında düşündüklerimi ve birikimleri paylaşacak tek bir kişi bile bulamadım lisede.Ancak hocalarla tartışabildim bilimi,insanı ve yaşamı..Arkadaşlarım hep 4-5 isimli yabancı futbolcuların isimlerini ezberleyip futbol kulüplerinin başkanlarının atışmalarını youtubeda arayarak geçirdiler zamanlarını..Veya yoldan geçen kızları saat yönünde birbirlerine göstererek..Onlara bahsetmek olanaksızdı bazı şeyleri..Şu an 18 yaşıma giriyorum,lise son sınıf öğrencisiyim.ÖSS ye hazırlanıyorum,hazırlık sınıfından beri arkadaşlarım hiç değişmedi.Değiştirmek istedim,ama sanırım farkına geç varıcaklar bunun..Bazen düşünüyorumda ben mi yanlış yapıyorum? Yoksa liseyi bende herkes gibi çocukça çılgınlıklar yaparak mı geçirmeliyim? Herkes tarafından sevilip saygı duyulan biriyim çok şükür, çok geniş bir çevrem var fakat kimseyle lisede çok sıkı dost değilim.Hani şu ölesiye arka kollayan bi dostluğum yok.Lise sonu balosu,17-18 yaşında kızların 30 yaş tuvaletleri giyip makyaja bulanmaları saçma ve manasız geliyor bana..ne biliyim !??

Bebekliğimden beri sahip olduğum çok sıkı arkadaşlarım var.Onlarla iletişim kurabiliyorum,aynı ortamlarda aynı şekillerde büyüdük.Oturup izlediğimiz bir filmide analiz ediyoruz,ilim de tartışıyoruz ama hiç boş muhabbetimiz yok.Yaşları benden büyük hiç farkettirmiolar bunu.Eh birazda iri yarı sayılırım.İşte bunlarla gerçek dostluğum benim.

Teşekkür ederim aytugg sana, epey içimi döktüm sanırım sayende :) Memnun oldum bu arada.
Bu zamanları çoktan geçmiş tecrübeli arkadaşlardanda tavsiyeleri için teşekkürler..Benim derdime deva yok gibi :)

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Katılmıyorum ben çok fazla lisedeki sağlam arkadaşlık durumlarına.Bilemiyorum,belkide bana öyle denk geldi..Kuantum fiziğine olan ilgimi ve einstein'ın izafiyet teoirisi hakkında düşündüklerimi ve birikimleri paylaşacak tek bir kişi bile bulamadım lisede.Ancak hocalarla tartışabildim bilimi,insanı ve yaşamı..Arkadaşlarım hep 4-5 isimli yabancı futbolcuların isimlerini ezberleyip futbol kulüplerinin başkanlarının atışmalarını youtubeda arayarak geçirdiler zamanlarını..Veya yoldan geçen kızları saat yönünde birbirlerine göstererek..Onlara bahsetmek olanaksızdı bazı şeyleri..Şu an 18 yaşıma giriyorum,lise son sınıf öğrencisiyim.ÖSS ye hazırlanıyorum,hazırlık sınıfından beri arkadaşlarım hiç değişmedi.Değiştirmek istedim,ama sanırım farkına geç varıcaklar bunun..Bazen düşünüyorumda ben mi yanlış yapıyorum? Yoksa liseyi bende herkes gibi çocukça çılgınlıklar yaparak mı geçirmeliyim? Herkes tarafından sevilip saygı duyulan biriyim çok şükür, çok geniş bir çevrem var fakat kimseyle lisede çok sıkı dost değilim.Hani şu ölesiye arka kollayan bi dostluğum yok.Lise sonu balosu,17-18 yaşında kızların 30 yaş tuvaletleri giyip makyaja bulanmaları saçma ve manasız geliyor bana..ne biliyim !??

Bebekliğimden beri sahip olduğum çok sıkı arkadaşlarım var.Onlarla iletişim kurabiliyorum,aynı ortamlarda aynı şekillerde büyüdük.Oturup izlediğimiz bir filmide analiz ediyoruz,ilim de tartışıyoruz ama hiç boş muhabbetimiz yok.Yaşları benden büyük hiç farkettirmiolar bunu.Eh birazda iri yarı sayılırım.İşte bunlarla gerçek dostluğum benim.

Teşekkür ederim aytugg sana, epey içimi döktüm sanırım sayende :) Memnun oldum bu arada.
Bu zamanları çoktan geçmiş tecrübeli arkadaşlardanda tavsiyeleri için teşekkürler..Benim derdime deva yok gibi :)

Aynı lisede okusaymışız süper olacakmış...

zamanında bakkal,kasap olması gereken kişilerin fizikçi olduğu , dar ve tek düşünceli felsefecilerin , her sorduğum soruya "napcan ki sen " cevabını veren öğretmenlerin olduğu bi okulda okudum.

oturup siyaset konuşabileceğim bir arkadaşım olmadı :) ( şimdi var )
garip.
neyse işte öyle..

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Lisede oluşan arkadaşlıklar kalıcı falan değildir. Yani en azından böyle bir genelleme yapılamaz. Mesela kendi lisemden örnek vereyim, özlediğim tek şey kızları. Bunun dışında arkadaşlık falan hepsi hikaye. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyordu.

Tamam, çok iyi arkadaşlıklar da kuruluyor ama mezun olduktan sonra hiçbirini hatırlamıyoruz bile. İstisnalar dışında.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Lisede oluşan arkadaşlıklar kalıcı falan değildir. Yani en azından böyle bir genelleme yapılamaz. Mesela kendi lisemden örnek vereyim, özlediğim tek şey kızları. Bunun dışında arkadaşlık falan hepsi hikaye. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyordu.

Tamam, çok iyi arkadaşlıklar da kuruluyor ama mezun olduktan sonra hiçbirini hatırlamıyoruz bile. İstisnalar dışında.

ben lisedeki o kızlardan birini aldım özlemeyeyim diye. :)
taktım parmağına da yüzüğü :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
siz ilgi alanlarınız dışındaki nerde insan var oraya gitmişsiniz:D

mesela hatırlarım bizim lisede tenefüslerde helikopter yapmaya çalışırdık sıfırdan veya overclock nası yapılır onu tartışırdık o da olmadı bilgisayar dergileri çıkar içlerindekilerini tartışırdık ... Kızlarından hiç bassetmiyom zaten kimse unutmaz:D Yani liseden şu anda tatil için 12-13 kişiyi toplarım haa ama bunlar illa süper olcak diye bişey yok zaten arkadaştan bişey beklemek te doru değil siz vereceksiniz insanlara onlardan beklemeyin çünkü insanlığın doğasında var bencillik

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Sen beni eklesene MSN'e bi hocam. Profilimde var adres.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Biz hem kuantum fiziğini tartışıyorduk, hem kızlara taş atıyorduk. (Taş attım mesajımı aldın mı). Hepsinden biraz yapman lazım, sonra ilerde sıkılırsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.