İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dünden bugüne Aytug Akdogan

Alone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Baya bi dönekmişsin yaw sende :)

Bu arada bizim okulda öyle. Newton'un yerçekimi yasasının yanlış olduğu fikrini ileri sürdüğümüzde 1-2 hocayla beraber 40 kişiden 38 i dalga geçti.

Oluyor böyle şeyler. Bende lise 3 teyim :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aytuğ kadarken matematik hocasının (a.k.kılınç) 10 ytl parasını almıştım. derste çok konuşuyorsun hocaaa diye seslendim. sustu hoca çekindi öyle diyince. sıranın altında hep 51 kağıdı olurdu. gittik 4-5 arkadaş masasına, hocayla birlikte 4 kişi katlamalı 71 oynadık 10luk oynadık, 3 elde biter kim az sayı yerse paraları alır dedim. 3 el de ben açınca hocanın 10 ytlsine gittik öğle arasında iskender yemiştik 4 kişi : )

sorarsanız pişmanmısın diye. hem pişmanım hemde pişman değilim. birçok şeyi o lisede öğrendim ben daha doğrusu herşeyi diyim.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar şu aranızda gördüğüm potansiyel manyak dostlarım beni bir ekleyebilirlermi acaba siz baya kalabalıkmışsınız aslında sandığımdanda ben kaçırıyorum arada çıkan arkadaşları.
Sizin için bir makale hazırlıyorum şuanda.
ÖSS Engeline takılmadan istediğiniz bir üniversiteye daha kolay şekilde geçmenize yardımcı olabilirim yada farklı ülkelerde burs imkanı sağlanması için yardımcı olabilirim. özellikle lise çağındaki arkadaşların.
Ve eğitim hayatınız boyunca tüm masraflarınızın ödenmesi için gerekli bilgilendirmeleri yapabilirim sizler için.

Profilimde mail adresim var.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Makaleyi yayınlayacağım birazdan. Ordan gerekli bilgilendirmeleri ayrıntılı şekilde alabilirsin.
Ayrıca ben yapmıyorum. Altını çizerekte söyledim. Sadece yardımcı oluyorum bilmeyenlere bazı şeyleri gösterebilmek adına.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Biz hem kuantum fiziğini tartışıyorduk, hem kızlara taş atıyorduk. (Taş attım mesajımı aldın mı). Hepsinden biraz yapman lazım, sonra ilerde sıkılırsın.

Bana göre değil yahu kızlara taş atmak.Ben bir kişiye bağlı olurum olacaksam,diğerleri arkadaşımdır sadece..Tanıdığım/tanımadığım'a da taş atamam onlarda birilerinin kardeşi ablası sonuçta.

mediclife ekliyorum msne.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben de tek kişiye bağlı olurum. Ama şu da bir gerçek ki kız/erkek birbirini hep çeken kutup. Kötü gözle bakmadıktan sonra ufak flörtlerin olmasından kaçmak imkansız. Biz arkadaşlarla yolda filan güzel bir kız gördüğümüzde dur bir taş atayım derdik hep, hatta gerçekten yere eğilip taş arama figürü yapmak ekstrasıydı işin. Hani ilkel bir yol, ben seni beğendim, bunu taş atarak belirtiyorum. Bu saçma salak espriyi ilk kim çıkardı bilmiyorum ama yıllar sonra ekşi sözlükte benzer bir olay okumuştum, evrenin başka bir kordinatında aynı espriyi yapan birileri daha vardı, ilgincime gitmişti. Belki de Kemal Sunal'ın aha gafası yarıldı'sından almış olabiliriz bunu.

Sonuçta kötü birşey değil bu, güzel bir varlık gördüğünde ona duyduğun hayranlığın hiçbir insan için kötü bir anlamı olamaz. Bir beğeni ve heyecanlanmadır güzel bir kızı görmek, yanında geçer, sonra tekrar dönüp bakmak istersin. Bunun kimyasını çözmek imkansız, neden dönüp bakmak istiyorsun, sonuçta bir daha görmeyeceksin. Olsun bir kere daha bak. Bazen ayıya bak kıza bakıyor dersin dışardan görünce, ya da sen de bakarsın ama mesela kız geçse bile aynı istikamete bakmaya devam edersin, maksat dışarıya "ben zaten bu yöne bakıyordum, kız benim görüş alanıma girdi" mesajını vermektir. Herkesin içindeki kimya aynıdır sonuçta, en ayısı bile kalbinin bir noktasında insani bir sevgi ile bakmıştır o kıza. Belki ihtiyaç derecesi neticesinde yılların verdiği birikimle belki bir abazanın gözüyle bakmıştır ama konsept aynı. Güzelliğin bizi heyecanlandırması.

Ama eşine, sevgiline, nişanlına, kız arkadaşına döndüğünde herşey değişir, orada ayların yılların verdiği paylaşım kat sayısı vardır ki, dünyanın en güzel varlığı odur senin için. Düşünürsün ona kötü birşey olduğunu veya bir şekilde ayrıldığını, sonra dersin ki olamaz-dünyanın en güzel kızları gelip önüme diz çökse bile ona birşey olmasın dersin. Dünya bir yana o bir yana dersin.

kaptanın seyir defteri: Sevgilinin yanağını binlerce mil öteden Facebook ekranından okşarken...

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Haklısınız tabi zıt kutupların birbirini çekme hususunda..Güzel bir kıza görüp, güzelliğine hayran kalıp bakmak farklı şey,dediğiniz gibi abazalıktan ötürü sokak serserileri gibi laf atmak farklı şey.Benim kastettiğim ikincisiydi.Karşı taraftakini rahatsız edecek şekilde bakmak veya laf atmak.Yoksa tüm insanlar güzelliğini görmek ve göstermek için güzel görünür,saçını yapar,güzel giyinir.Mühim olan dediğim gibi,karşıdakinin rahatsız olacağı şekilde yapmamak bunu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.