İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıfır Dünya bu mucizeyi konuşuyor.

aysem3

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ocak 2012
Mesajlar
28
Reaction score
0


:harika:

Uyarılar: Jinsei, Türk Atom Enerjisi Kurumu tarafından güvenirlilik belgesi almış bir üründür. Hiç bir yan etkisi yoktur. Kalp pili takılı olmayan herkes tarafından kullanılabilir. Eğer bir ilaç kullanıyorsanız devam etmelisiniz. Ancak doktor kontrolü ile ilaçlarınızı bırakabilirsiniz. Sağlıklı günler.

Nano, Yunancada “cüce” anlamına gelmektedir. Nano teknoloji, akıl almaz mucizelerin gerçekleştirmesinde kullanılan teknolojinin uzay çağına uyarlanmış halidir. Nano teknoloji, ilk defa ünlü fizikçi Richard Feynman tarafından 1959 yılında keşfedildi. NASA tarafından ilk defa 1996 tarihinde kullanılmaya başlandı. Teknolojinin uzun yıllar testleri ve aşamaları olmuş, insanlığa sunulması bu yüzden uzun sürmüştür. Bilim adamları Mars araştırmalarını da nano teknoloji ile gerçekleştiriyor. Çin hükümeti sadece bu teknolojiyi kullanacak bir milyon bilim adamı yetiştirmeye başladı.

Türkiye’de ise nano teknoloji çalışmaları hızla sürüyor. Teknoloji henüz Türkiye’de yeni olmasına rağmen büyük kademeler alınmış. Türkiye’de nano teknoloji üzerine yapılan çalışmada, saç telinin üzerine yazı yazılması gerçekleştirildi.

http://www.ebebegime.com/JINSEI-LIFE-ALTIN-KOLYE_u_r_n_29967.htm

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma Merkezine ve Bilkent Ulusal Araştırma Merkezlerini ziyaret etti. “Türkiye nano teknoloji’de öncü devletlerden biri olacaktır” dedi.

Jinsei Kolye nedir?
Jinsei, bedenin biyolojik dengesini yıprataran ve yapısında geri dönüşü olmayan izler bırakan elektromanyetik dalgaların etkisini azaltmaya yardımcı olur. Vücudun çevresinde koruyucu bir aura olusturarak cep telefonu, baz isyasyonları, wireless ve kablosuz tüm cihazların yaydığı radyo frekans dalgarına karşı sizi korumaya çalışır.

Uzmanlar insan sağlığını ciddi anlamda tehtit eden radyo frekansların zararlarından bahsediyorlar. Bir taraftan gelişmiş teknoloji’den yararlanırken, diğer taraftan radyo frekans dalgaları yayan, cep telefonu, radyo ve telefon vericileri, baz isyasyonları, bilgisayarlar, kablosuz internet antenleri, uydu antenleri, mikro dalga fırın, saç kurutma makinası vb. cihazlar’ın yaydığı tehlikelere işaret ediyorlar. Bu frekans dalgaları, vücudun enerjisini ve direncini düşürüyor, hücrelerin hastalıklara karşı mücadele etmesine de engel oluyorlar.

“Sağlık, Sağlıklı iken korunur.” Araş. Psikolog Civan İLCİ
Vücuttaki her organın kendine ait enerjetik bir ritmi vardır. Bu ritimlerin dışına çıkıldığında vücutta tahribat başlamaktadır.

http://www.ebebegime.com/JINSEI-LIFE-ALTIN-KOLYE_u_r_n_29967.htm


Bilim adamları hastalıkları insanların yarattıklarını söylüyorlar. Endişe ile birlikte aşırı düşünmek ve sıkıntı hissedilmesi dalak enerjisini bloke ettiğini, dalağın enerjisini bloke etmesi ise depresyon, huzursuzluk, iştah azalması, yorgunluk, eklem ve kemik ağrıları, karın şişliği ve bayanlarda adet dönemi bozuklukları ve şiddetli ağrılara sebebiyet verdiklerini söylüyorlar. Üzüntü ve yas ise akciğerlerin enerjisini bozuyor ve solunum yolları sıkıntıları başlayabiliyor.

Evrendeki herşeyin özü kuant (en küçük enerji birimi) adı verilen enerji zerrecikleridir. Gözümüz ile gördüğümüz herşey, algıladığımız canlı yada cansız varlıklar kuant denilen zerreciklerin belli sayıda yoğunlaşmasıdır. Vücudu kan damarları gibi saran "nadi" dediğimiz enerji kanalları ile bu enerji dolaşır. Belli şekillerde enerji meridyenleri oluşturur. Bu meridyenlerin başlangıç ve bitiş noktaları, özel enerji tetikleme noktaları olduğu kadar, enerji beslemesi yapacağı organ ve sistemleri işaret eder.
Eğer yaşam enerjiniz düşükse veya dolaşımında bir tutukluk varsa hastalıklara daha açık olursunuz. Enerjiniz yüksek olduğunda ve rahatça aktığında; daha az hastalanır ve sağlığınızı uzun süre koruyabilirsiniz.

Kişisel Auro adlı kitabın yazarı Dr. Dora Kunz, “Vücuttaki her organ, esiri alanda kendisine denk gelen enerjetik ritme sahiptir. Çeşitli organ küreleri arasında, sanki bir aktarım işlevi varmış gibi değişik ritimler karşılıklı etkileşmektedir.”

Ajda Pekkan: "Bana bu kolyeyi Dr. Ender SARAÇ tavsiye etti ona mütesekkirim, vucudumdaki degisikligi aninda hissettim suan çok daha zinde, çok daha formumdayım Ender Saraç'a teşekkür ederim. "

http://www.ebebegime.com/JINSEI-LIFE-ALTIN-KOLYE_u_r_n_29967.htm


Radyo frekans dalgaları öldürebilir!

Ünlü doktor Mehmet ÖZ, cep telefonunun zararlarını şöyle özetliyor. Başımıza dolu bir silah dayanamayız. Ama aynı kapıya çıkan bir şeyi her gün yapıyor olabiliriz farkında bile olmadan. Amerikada 270 milyondan fazla insan belkide rus ruleti oynuyor hemde cep telefonlarıyla. 21.000'den fazla yetişkin 1500'den fazla çocuk her yıl beyin timöründen tehşis ile yüzleşiyor ve araştırmacılar sebebini cep telefonlarıyla konuşmalarına bağlıyor. Bilim adamları radyo frekans dalgalarının bu konuda çok etkili olduğunu söylüyor. Üstelik bu sadece beynimizde olmayabilir. İyi haber radyasyon tehlikesini azaltma şansımız var ne yapacağımızı biliyorsak..." diyor.

Jinsei Yararları

Sitresi Azaltmaya
Sinir Sistemini Düzenlemeye
Yorgunluk Hissini Azaltmaya
Düzenli Kullanımda Migreni Azaltmaya ( % 99 )
Kemik ve Kas Ağrılarını Gidermeye
Kan Dolaşımını Düzenlemeye
Cinsel Performansı Arttırmaya
Hareket Etme Kolaylığı Sağlamaya
Piskosomatik Yakınmayı Azaltmaya
Anksiyete Yakınmalarını Azaltmaya
Ağız, Kultukaltı ve Ayak Kokularını Gidermeye
Vucuttaki Alkol Etkisini Azaltmaya
Soğan, Sarmısak vb. Yiyecek Kokularını Gidermeye
Denge Sorunu Ortadan Kaldırmaya
Cep Telefonunun Radyasyon ve Zararlı Etkenleri Azaltmaya ( Bilgisayar , Cep Telefonu , Mikro dalga vs )
Vücudun Direncinin Artmasına
İnsan Vücuduna Esneklik Kazanmasına
Eklemlerde Hareket Etme Kolaylığı Sağlamasına
Negatif Enerjiyi Azaltmasına
Odaklanmayı Arttırmasına

bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Ender Saraç, "Ben takıyorum yararınıda görüyorum. Bu konuda bilimsel araştırmalarda halen sürüyor en azından ne yapabilsek kardır" demiştir. (İlgili Video: Ender Saraç Doktorum programı)

http://www.ebebegime.com/JINSEI-LIFE-ALTIN-KOLYE_u_r_n_29967.htm
 

aysem3

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ocak 2012
Mesajlar
28
Reaction score
0
Ben 3 gündür kullanıyorum. Jinsei kullanmadan önce kendimi hep yorgun, huzursuz ve sinirli hissediyordum. Kullandıktan sonra kendimdeki değişikliği anında hissetmeye başladım. İşime koşa koşa gelmeye başladım. Kendimi çok sağlıklı ve zinde hissediyorum. Akşam eve kendimi zor atıyordum. Ancak şimdi iş çıkışı akşamları da kendimi zinde hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.Ayşe
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst