Merhabalar,
2007 yılından bu yana aktif olarak reklam/link/site bazında birçok iş yaptım/yapıyorum.
İşlerimin düzgün bir çizelgede ilerlemesi sonucu, iş sahamı genişletmeye karar verdim. Bu süre zarfında girecek olduğumuz pazarı iyi bir şekilde analiz ettik. Hedef kitlemizi belirledik ve onlar için çeşitli pazarlama yöntemleri oluşturduk.
Piyasada bulunmayan yüzlerce ürün var dünya markası olan, insanlar sanalda, reelde bu parfümleri arıyorlar fakat ya bulamıyorlar ya da bulduklarında ürüne birinci kalite deyip kandırıyorlar insanları.
İşte biz bu yüzden parfüm sektörüne yeni bir soluk aldırıyoruz. Şuan bulabileceğimiz 800-900 tane dünya markası model var. Bay/bayan farketmiyor, aradığınız parfüm adını söyleyin 1 hafta içerisinde gönderelim adresinize.
Bu işte iddialıyız çünkü bizim mallarımızdan daha kaliteli mal yok piyasada. Birinci kalite dedikleri parfümlerinde kendi aralarında sınıflandırmaları vardır, birinci kalite diye aldığınız ürünler aslında 2. sınıf veya 3. sınıftır. En iyi, en kaliteli mal değildir.
Bizim sattığımız malların yurtiçi piyasası yoktur, yurtiçinde bizim malın aynısından bulmanız imkansızdır, imkansız diyorum çünkü yok. Türkiye'nin en kaliteli ürünleridir, Türkiye parfüm pazarına girmeyen ürünlerdir. İnsanların bundan haberi yoktur.
İddialıyız bu işte çünkü bizim mallarımızın şişesinden kapağına, kapağından kutusuna, kutusundan kokusuna en kaliteli üründür, birinci kalite demem ürünü aşağılamam anlamına gelir.
Aşağıda listelediğimiz ürünler, en çok satılan, en çok rağbet gören, insanlar tarafından en çok beğenilen parfümlerdir. Ayrıca istekleriniz var ise , konu altından veya özel mesajla bildirirseniz ayarlar göndeririz.
Şuan için sipariş alımı yapıyoruz, talebe göre gidip 1 hafta içerisinde ürünleri alıp sahiplerine kargolayacağız.
2007 yılından bu yana aktif olarak reklam/link/site bazında birçok iş yaptım/yapıyorum.
İşlerimin düzgün bir çizelgede ilerlemesi sonucu, iş sahamı genişletmeye karar verdim. Bu süre zarfında girecek olduğumuz pazarı iyi bir şekilde analiz ettik. Hedef kitlemizi belirledik ve onlar için çeşitli pazarlama yöntemleri oluşturduk.
Piyasada bulunmayan yüzlerce ürün var dünya markası olan, insanlar sanalda, reelde bu parfümleri arıyorlar fakat ya bulamıyorlar ya da bulduklarında ürüne birinci kalite deyip kandırıyorlar insanları.
İşte biz bu yüzden parfüm sektörüne yeni bir soluk aldırıyoruz. Şuan bulabileceğimiz 800-900 tane dünya markası model var. Bay/bayan farketmiyor, aradığınız parfüm adını söyleyin 1 hafta içerisinde gönderelim adresinize.
Bu işte iddialıyız çünkü bizim mallarımızdan daha kaliteli mal yok piyasada. Birinci kalite dedikleri parfümlerinde kendi aralarında sınıflandırmaları vardır, birinci kalite diye aldığınız ürünler aslında 2. sınıf veya 3. sınıftır. En iyi, en kaliteli mal değildir.
Bizim sattığımız malların yurtiçi piyasası yoktur, yurtiçinde bizim malın aynısından bulmanız imkansızdır, imkansız diyorum çünkü yok. Türkiye'nin en kaliteli ürünleridir, Türkiye parfüm pazarına girmeyen ürünlerdir. İnsanların bundan haberi yoktur.
İddialıyız bu işte çünkü bizim mallarımızın şişesinden kapağına, kapağından kutusuna, kutusundan kokusuna en kaliteli üründür, birinci kalite demem ürünü aşağılamam anlamına gelir.

Aşağıda listelediğimiz ürünler, en çok satılan, en çok rağbet gören, insanlar tarafından en çok beğenilen parfümlerdir. Ayrıca istekleriniz var ise , konu altından veya özel mesajla bildirirseniz ayarlar göndeririz.
Şuan için sipariş alımı yapıyoruz, talebe göre gidip 1 hafta içerisinde ürünleri alıp sahiplerine kargolayacağız.
NOT: Bulabileceğimiz 300-350 kadar erkek parfüm modeli, bunun yanı sıra 400-450 tane de bayan parfümü vardır. Bayan parfümlerini bu konuya eklemedik. İsterseniz özel mesaj veya konu altına yorum yaparak belirtebilirsiniz.
Ürünlerimizin 12 saat kalıcılığı vardır.
Toptan mal alımlarında bir miktar indirim yapılabilir.
PARFÜMLER REPLİKADIR! SAKIN OLA ORİJİNAL SANMAYIN, BİREBİR ORİJİNAL YAPIMDIR, TÜRKİYE'DEKİ EN KALİTELİ ÜRÜNLERDİR!
Toptan mal alımlarında bir miktar indirim yapılabilir.
PARFÜMLER REPLİKADIR! SAKIN OLA ORİJİNAL SANMAYIN, BİREBİR ORİJİNAL YAPIMDIR, TÜRKİYE'DEKİ EN KALİTELİ ÜRÜNLERDİR!
Hugo Boss Orange Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Hugo Boss Silver Men (90 ml) - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Paco Rabanne One Million - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Paco Rabanne Metal Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Versace Fraiche (Fresh) Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Givenchy Pour Homme Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Paco Rabanne XS Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Lacoste Essential Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Lacoste Hot Play Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Kenzo Leopar Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Jean Paul Gaultier Men - 45 TL (KARGO DAHİL !)

Lacoste Challenge Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Hugo Boss Night Bottle Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Kenzo Pour Homme Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Hugo Boss Black Men (90 ml) - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Gucci Guilty Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Givenchy Blue Label Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Givenchy Play Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Dior Homme Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Chanel Blue Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Chanel Platinum Egosite Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Armani Black Code Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Davidoff Champion Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Dior Fahrenheit Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Emporio Armani Diamonds Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Calvin Klein Euphoria Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Diesel Only The Brave Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Antonio Banderas Blue Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Bvlgari Aqva Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Givenchy Metallic Collector Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Armani Code Sport Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Burberry Brit Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Gio Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Chanel Allure Homme Sport Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Dior Homme Sport Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

212 saksy Men (Magnetic Şişe & Kapak) - 45 TL (KARGO DAHİL !)

Davidoff Cool Water Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

Azzaro Chrome Men - 35 TL (KARGO DAHİL !)

İRTİBAT
MSN:
fatich[at]msn.com
byconti[at]hotmail.com
fatich[at]msn.com
byconti[at]hotmail.com