İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dunyadan ve ülkemizden en guncel konular resimli olarak tamamen el ile eklenir

ozkankandemir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba

Hertürlü sistemle çalışırım
Zidult siteler kabul edilmez
Anlaşmalarımda konu adeti sınırı yoktur o günün en guncel konuları araştırılıp sitelerinize el ile eklenir.
Anlaşmalarım aylık olarak ve peşin çalışırım Sabit fiyat 25.00 Tl
kesinlikle 1 ay içerisinde size şu adette konu açarım diyemem ama saglık ve özel nedenler olmadığı sürece sitenize gün içerisinde en az 10 konu eklerim
Konu içeriklerini siz belirleyebilirsiniz isteyen arkadaşlar ile pm yolu ile görüşe biliriz
acil durumlarda cep telefonum
0501 211 29 82 istediğiniz saat görüşmeye açıktır çekinmeden araya bilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
kişi ile anlaşıldı ne post nede pm lerime yanıt var açıkçası güvenilebilir mi bilmiyorum.

ozkankandemir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güvenilirlik

Arkadaşlar merhaba
Bilteksis
güvenilir olmasaidim size tel numaramı vermez ve sizinle görüşme yapmazdım konu ile ilgili bilgi vermiş ve hastalık oldugunu kısa süre baglantı kuramaya bilecegimi ama baglantı kurmaya başladıgımda hemen anlaşma ile gerekli yükümlülüğümü yerime getirecegimi bildirmiştim.

tmış olduğum postlar da bir sıkıntı yaşamış veya kopya oldugunu düşünüyor iseniz lütfen buradan bana bildirebilirsiniz. Post larım konuda belirtmiş oldugum gibi kalitelidir.

Konu Günceldir
İyi Çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.