@Xman
Turkeyforumu bilmiyen varmıdır ki ? Yılların forumu ki Bülent Tekcan da vBulletin konusunda geçerli bir kişi zaten ayrıca hiti 20k falan söylenmiş yukarıda belirttiğiniz rakamın çok üstünde olduğunu tahmin ediyorum.
HTML:
http://www.big-boards.com/board/1319/
Turkeyforumun istatistikleri.
Ayrıca, maxicep, donanımhaber, turkeyforum gibi forumları (siteleri) bende sık sık ziyaret ediyorum. Ancak katagorize etmekte fayda var, maxicep sadece cep telefonu üzerine gerçekten başarılı bir forum, turkeyforum uydu sistemleri ilk yaygınlaşmaya başladığında süper bir kaynaktı ama yavaş yavaş digitürk ve dsmart ın yaygınlaşmasıyla popülerliğini yitiriyor, Donanımhaber bana göre türkiyedeki en kaliteli projelerden bir tanesi daha doğrusu Türk halkına gereken mükemmel bir kaynak. Bu siteler alanlarında oldukça başarılılar.
Frmtr yi özetlemek gerekirse, internete başlama yeri, buradakiler ve diğer internet kullanıcıları mutlaka bir dönem frmtr de zaman geçirmişlerdir birşeyler öğrenmişlerdir yada mutlaka birkere işleri düşmüştür. Katagorize etmek gerekirse, bizler uydu, cep telefonu yada donanımsal alanda profesyonel hizmet veren bir forum değiliz, ama emin olunki frmtr de sorununuzun en azından bir bölümünün çözümü vardır.
Kısacası, forumlar yada siteler ihtiyaca göre var olurlar. Eğer siz web işleriyle uğraşmasaydınız iyinet olmazdı. Eğer insanlar uydu ile uğraşmasalar turkeyforum olmayacaktı, eğer insanlar donanım hakkında bilgi edinmek istemeseydi yada donanımsal sorunlarına çözüm aramak istemeseydi dh olmayacaktı. Eğer insanlar internet kullanmasalardı FRMTR olmazdı. Bizim hitap ettiğimiz kesim farklı, bir webmaster frmtr den çok şey öğrenemez, ancak DH den öğreneceği çok şey olabilir.
Saygılarımla..